Γενέθλια σήμερα και ορκωμοσία για τον Στέφανο Κασσελάκη

Γενέθλια ως απλός πολίτης θα γιορτάσει ο Στέφανος Κασσελάκης, καθώς έπειτα από 15 ημέρες στον Στρατό, ορκίζεται σήμερα Παρασκευή (29.3.2024) και τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στην Αθήνα και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα ορκιστεί σήμερα και αφού περάσουν οι πέντε μέρες αδείας του θα επιστρέψει στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για να πάρει το χαρτί της απόλυσής του.

Σημειώνεται, πως την Πέμπτη επέστρεψε από τις ΗΠΑ και ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ προκειμένου να παραστεί στην ορκωμοσία του μαζί με την οικογένεια του Κασσελάκη.

Καθόλη τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας ο Στέφανος Κασσελάκης, παρά το γεγονός ότι εκπαιδευόταν κανονικά, ήταν ιδιαίτερα ενεργός πολιτικά και έκανε παρεμβάσεις στην πολιτική ζωή του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάστηκε στον στρατό στις 15 Μαρτίου και αφού ολοκληρώσει την 20ήμερη θητεία του, όπως προβλέπει ο νόμος για τους απόδημους Έλληνες, πρόκειται να πάρει το απολυτήριο του στρατού.

Είναι η πρώτη φορά που πρόεδρος κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν νεοσύλλεκτος φαντάρος.

(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: eurokinissi)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί