Με την υπόθεσή της ασχολήθηκε χθες το βράδυ η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, καθώς οι πληροφορίες που έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής, οδήγησαν στα ίχνη της.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα anikolouli.gr, η 39χρονη αισθητικός εντοπίστηκε να ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Δεριγνύ. Σήμερα το μεσημέρι, οι άντρες της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ. αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες της εκπομπής, βρήκαν ταλαιπωρημένη την κοπέλα στο αυτοκίνητο και την μετέφεραν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, απ’ όπου την παρέλαβε η οικογένειά της και τώρα βρίσκονται όλοι μαζί στο σπίτι της μητέρας της.
Μιλώντας στο «Τούνελ» ο αδερφός της ευχαρίστησε την εκπομπή, την αστυνομία και τους τηλεθεατές χάρη στους οποίους η αδερφή του που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, βρέθηκε και είναι καλά.
(iefimerida)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ζώνη απαγόρευσης πτήσεων στην Ουκρανία: Δυτική μπλόφα ή νέα κλιμάκωση;
- Ακόμα ένα δείγμα πως η Ανατολή έχει πάρει την ανηφόρα και η Δύση την κατηφόρα
- Ελευθέρα πάλη: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Κουγιουμτσίδης
- Αρχαιολόγοι ανακάλυψαν μια λίστα με ψώνια 3.500 ετών σε μια απροσδόκητη ανακάλυψη
- Έλον Μασκ εναντίον Βρετανίας! Θα γίνει κάτι στους δρόμους ευρωπαϊκών πόλεων;
- Συναγερμός στην Ινδία για την αμοιβάδα που «τρώει» τον εγκέφαλο – 17 νεκροί
- «Αθήνα χωρίς Αυτοκίνητο»: Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου
- Στο Ντουμπάι οι γυναίκες νοιώθουν ασφαλείς να κυκλοφορούν μόνες τους το βράδυ, στη Δύση; vid
- Βρετανικά μαχητικά αεροσκάφη θα συμμετάσχουν σε αποστολές πάνω από την Πολωνία
- Οι οκτώ ευρωπαϊκές πόλεις με τις καλύτερες δημόσιες συγκοινωνίες – Εκτός λίστας η Ελλάδα
Κύρια Θέματα

















