σε περίπτωση που εκδηλωθεί έντονη χιονόπτωση στο βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Hellenic Train» σημειώνοντας παράλληλα ότι τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα της εταιρίας καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).
Ο διαχειριστής της υποδομής (ΟΣΕ) έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο να σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.
Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο».
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:Eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αποκαθίσταται σταδιακά η ηλεκτροδότηση στην πολύπαθη Κούβα
- Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε ότι δυο βαλλιστικοί πύραυλοι εκτοξεύτηκαν εναντίον του Ριάντ
- Το Ιράν απειλεί ότι θα ανταποδώσει οποιοδήποτε πλήγμα εναντίον ηλεκτροπαραγωγικών εγκαταστάσεών του
- Μάρτης… “γδάρτης” – Επιδεινώνεται ο καιρός με βροχές και χιόνια στα ορεινά
- Πυρκαγιά σε ρωσικό λιμάνι κοντά στα σύνορα με την Φινλανδία μετά από επιδρομή drones
- Ο Μιχάλης Ζαμπίδης συνάντησε την Κίμπερλι Γκιλφόιλ και σήκωσαν τις γροθιές τους – ΦΩΤΟ
- Φατίχ Μπιρόλ: «Καμιά χώρα» δεν θα μπορέσει να ξεφύγει από τις συνέπειες της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης
- Πάνω από τα 100 δολάρια το πετρέλαιο όσο ο πόλεμος στη Μ. Ανατολή μαίνεται ακόμα
- Κίνδυνος για την χειρότερη ενεργειακή κρίση εδώ και δεκαετίες, σύμφωνα με τον διευθυντή του ΔΟΕ
- Σήμερα ξεκινά στη Λάρισα η δίκη για τα Τέμπη









