Η μητέρα του τρίχρονου Χρήστου μιλάει στο Star για την ασύλληπτη περιπέτεια που βιώνει μαζί με τον σύζυγό της, σε κέντρο αποκατάστασης της Θεσσαλονίκης, μετά τις απανωτές και λανθασμένες, όπως καταγγέλλει, διαγνώσεις των γιατρών.
«Κάναμε το επαναληπτικό εμβόλιο ανεμοβλογιάς, στο πρώτο δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα, στο δεύτερο, όμως, κάτι δεν πήγε καλά. Το παιδί έχασε την κινητικότητα του και μονίμως νύσταζε, ώσπου μία μέρα μας τηλεφώνησαν από το σχολείο του και μας είπαν να πάμε να το πάρουμε, διότι κοιμάται στο θρανίο δεν μπορούμε να το κάνουμε κάτι. Τον πήραμε και τον πήγαμε στο νοσοκομείο, όπου μας έβγαλαν τρελούς. Αναγκαστήκαμε να τον πάμε σε μία ιδιωτική κλινική όπου και διέγνωσαν ότι έχει σκωληκοειδίτιδα και κάναμε εγχείρηση», δήλωσε στο Star η μητέρα του αγοριού.
Το παιδί όχι μόνο δεν συνήλθε, αλλά η κατάστασή του επιδεινώθηκε και έτσι αναγκάστηκε με αεροδιακομιδή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού».
Η ιστορία του μικρού Χρήστου
Ο Γολγοθάς του μικρού Χρήστου ξεκίνησε στις 3 Νοεμβρίου του περασμένου χρόνου. Οι γονείς του αντέδρασαν αστραπιαία όταν αντιλήφθηκαν πως το παιδί τους, όχι μόνο δεν μπορούσε να κουνήσει τα άκρα του, αλλά σταμάτησε και να μιλάει. Ακολούθησαν πολλές επισκέψεις σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα και το παιδί μπήκε στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Πλέον, σήμερα, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης για να αρχίσει πάλι να μιλάει και να κινήσει σωστά τα χέρια του.
Πάντως, σύμφωνα με τους παιδιάτρους, οι παρενέργειες στα εμβόλια είναι σπάνιες και μεμονωμένα περιστατικά.
Οι γονείς πρόκειται να κινηθούν νομικά, ενώ ήδη έχουν απευθυνθεί σε ένα σύνδεσμο με τέτοια ιατρικά λάθη.
(Ethnos – φωτο:Unsplash)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το εκπληκτικό καναδικό νησί που μπορείτε να δείτε αλλά όχι να αγγίξετε
- Σ. Ζαχαράκη: Χτίζουμε ένα δημόσιο σύστημα επαγγελματικής εκπαίδευσης που προσφέρει επιλογές και προοπτική
- Μπουρτζ Χαλίφα: Το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο φωταγωγήθηκε για το ινδικό φεστιβάλ των φώτων, vid
- Αντίστροφη μέτρηση για τις Ωριωνίδες 2025: Πότε μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή «βροχή» πεφταστεριών
- Ήρεμη η κατάσταση στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με την ρωσική πρεσβεία στην Καμπούλ
- Θα ζουν ανάμεσά μας! Τι ειπώθηκε που πρέπει όλοι να προσέξουν
- Απίστευτή φάρσα έκλεισε δρόμο στο Σαν Φρανσίσκο – 50 ρομποταξί προκάλεσαν κυκλοφοριακό χάος
- ΕΛΑΣ: Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, vid
- Ο Τραμπ δεν πιστεύει πως η Ουκρανία θα κερδίσει την σύγκρουση με την Ρωσία
- Γ. Παπανδρέου: Η εκλογή Ερχιουρμάν αντικατοπτρίζει τη βούληση για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού









