Ο πρόεδρος εργαζομένων ΟΣΕ Νίκος Τσικαλάκης μίλησε για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στον σιδηρόδρομο και ο πρόεδρος εργαζομένων ΤΡΑΙΝΟΣΕ Νίκος Λάζου είπε πως κάποιοι ίσως να μην θέλουν να ξεκινήσει ο σιδηρόδρομος.
Σύμφωνα υπάρχουν σε εξέλιξη πολλές εργασίες για την αποκατάσταση κυκλοφορία και ασφάλειας, ωστόσο οι όποιες παρεμβάσεις γίνονται είναι μέχρι να προχωρήσουν οι διαγωνισμοί σημείωσε ο κ.Τσικαλάκης.
Όσον αφορά στο θέμα των προσλήψεων, ο κ.Τσικαλάκης, σημείωσε πως υπήρχε το δίλημμα ή συμβασιούχοι ή ενοικιαζόμενοι, καθώς οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού μπορούν να γίνουν μόνο μέσω ΑΣΠ.
Απο την πλευρά του ο κ.Λάζου άφησε ανοιχτό το σενάριο, ίσως λόγω των εκλογών κάποιοι να επιχειρούν να «εκμεταλλευτούν» προεκλογικά το θέμα.
(newsbomb – eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συνελήφθησαν μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές αυτοκίνητων σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Αττική
- Οι ΗΠΑ κάνουν μπίζνες με όπλα, η Ευρώπη φτωχοποιείται! Τι πούλησε ο Τραμπ στους Πολωνούς
- Πόλεμος στη Γάζα: Το νέο βέτο των ΗΠΑ προκαλεί οργή στο Σ.Α. του ΟΗΕ
- Η αμήχανη στιγμή του Μαρκ Ζάκερμπεργκ στην επίδειξη των “έξυπνων” γυαλιών έγινε viral! vid
- Σαν σήμερα 19 Σεπτεμβρίου: Ποια τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας
- Η εκθαμβωτική φωτογράφιση της Κέιτ και η πριβέ συνάντηση με την Μελάνια! vid
- Πόλεμος των drones: Εκεί όπου η Δύση πλέον υστερεί μπροστά σε Ρωσία και Κίνα
- Το αφήγημα περί ρωσικής κατάρρευσης έχει καταρριφθεί
- Συγκλονιστικοί ισχυρισμοί για την Παγκόσμια Τράπεζα! Γιατί συμβαίνει αυτό;
- «Αν πέσει η Ιερουσαλήμ, θα καεί η Κωνσταντινούπολη», δήλωσε ο Μπαχτσελί
Κύρια Θέματα

















