• Αρχική
  • Άρθρα
  • Σοκ στο Νέο Ηράκλειο! Παιδιά 12 – 16 ετών επιτέθηκαν και χτύπησαν ανήλικο στον σταθμό του ηλεκτρικού

Σοκ στο Νέο Ηράκλειο! Παιδιά 12 – 16 ετών επιτέθηκαν και χτύπησαν ανήλικο στον σταθμό του ηλεκτρικού

Ομάδα ανήλικων έχει προκαλέσει σοκ στους κατοίκους του Νέου Ηρακλείου με επιθέσεις εναντίον νεαρών με σκοπό τη ληστεία.


Ήδη αυτή την εβδομάδα έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία δύο περιπτώσεις, ενώ πλέον ερευνάται εάν υπάρχουν και άλλες που τα θύματα ενημέρωσαν.

Το βράδυ της Δευτέρας στον σταθμό του ΗΣΑΠ μία ομάδα νεαρών που περιγράφονται από 12 έως 16 χρόνων, επιτέθηκαν σε δύο 16χρονους που περίμεναν τον συρμό.

Επιχείρησαν να αρπάξουν το τσαντάκι του ενός που είχε περασμένο στη μέση του, όμως αυτός αντέδρασε παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε ενώ ταυτόχρονα πολίτες που άκουσαν τις φωνές του έτρεξαν να βοηθήσουν.

Από τον φόβο της σύλληψης οι ανήλικοι δράστες έσπευσαν να εξαφανιστούν τρέχοντας. Την ίδια ώρα της επόμενης μέρας ένας 20χρονος από την Αλβανία δέχθηκε επίσης επίθεση από ομάδα νεαρών, τον οποίο όμως χτύπησαν στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξετάζουν παράλληλα τις δύο επιθέσεις και αναζητούν οπτικό υλικό από τις κάμερες του σταθμού αλλά και των γύρω καταστημάτων, προκειμένου να ταυτοποίησουν τα μέλη της ομάδας των ανηλίκων, οι οποίοι σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων αλλά και καταστηματαρχών της πλατείας Νέου Ηρακλείου που ήταν μάρτυρες και στις δύο περιπτώσεις, είναι Ρομά.

(sputniknews – φωτο: eurokinissi)