Ένα περίεργο συμβάν που ελπίζουμε να μην είναι απλά ένα δείγμα των όσων έρχονται συνέβη στη Θεσσαλονίκη.
Έκλεψε προϊόντα αξίας 30 ευρώ από σούπερ μάρκετ κι όταν έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη της επιχείρησης που προσπάθησε να τη συγκρατήσει, εκείνη τη δάγκωσε ώστε να διατηρήσει τα κλοπιμαία και να ξεφύγει.
Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 42χρονη, η οποία συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποιήθηκαν να επιληφθούν, ενώ το περιστατικό συνέβη τα προηγούμενα 24ωρα στη δυτική Θεσσαλονίκη.
Δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την ταυτότητα της γυναίκας, αλλά και για το αν υπήρξαν μάρτυρες εκείνη την ώρα που να είδαν τι ακριβώς συνέβη.
Η κατηγορούμενη παραπέμφθηκε σε ανακριτή για ληστρική κλοπή και πρόκληση σωματικής βλάβης.
Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο.
Η παραπάνω υπόθεση ξυπνάει άσχημες μνήμες από την ανήμπορη ηλικιωμένη που προ μηνών στην Αθήνα είχε συλληφθεί επειδή έκλεψε μία χούφτα τρόφιμα.
(Με πληροφορίες από Απεμπε – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»