με κατεύθυνση το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της ΔΕΘ, όπου άρχισε πριν από λίγο η ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σε διαφορετικά σημεία (άγαλμα Βενιζέλου, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καμάρα, Λευκό Πύργο και το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην νέα παραλία) και στη συνέχεια άρχισαν να κινούνται προς το συνεδριακό κέντρο, γύρω από το οποίο έχουν σχηματστεί, όπως κάθε χρόνο, οδοφράγματα από κλούβες της Αστυνομίας. Ταυτόχρονα, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έχουν αναπτυχθεί κυρίως σε κάθετους δρόμους, ενώ η αστυνομική επιχείρηση συντονίζεται από ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. Νωρίτερα, η Τροχαία πραγματοποίησε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με αποκλεισμούς δρόμων στο ιστορικό κέντρο της πόλης και γύρω απ΄αυτό, ενώ για την επίβλεψη των αστυνομικών μέτρων έχουν οριστεί δύο εισαγγελείς από την τοπική Εισαγγελία Πρωτοδικών.
Τα συλλαλητήρια ξεκίνησαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, στο άγαλμα Βενιζέλου, με πρωτοβουλία της ΑΔΕΔΥ, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, ΕΔΟΘ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΔΟΕ, ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΕ, ΚΕΕΡΦΑ, ΟΚΔΕ και φοιτητών) ενώ λίγο αργότερα συγκεντρώθηκαν μέλη του ΠΑΜΕ, στην πλατεία ΧΑΝΘ. Στην Καμάρα έγινε συγκέντρωση από οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Στο Λευκό Πύργο, από ομάδες και σύλλογοι που εναντιώνονται στα μέτρα αποτροπής εξάπλωσης του κορονοϊού, ενώ άλλη μια συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΕΕΤΑΑ: Από σήμερα οι αιτήσεις για όσους δεν έλαβαν voucher για παιδικούς σταθμούς
- Χανιά: Aπό 10 σε 30 ευρώ αυξάνεται το πρόστιμο για παράβαση της ελεγχόμενης στάθμευσης
- Κρ. Λαγκάρντ: Mειώνονται οι πιθανότητες για μείωση των επιτοκίων της ΕΚΤ μέχρι το τέλος της χρονιάς
- Στην Αίγυπτο μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- Απόλυτη φρίκη στο Σουδάν μετά τη σφαγή σε μαιευτήριο της ελ Φάσερ – Ο ΟΗΕ ζήτησε “στρατιωτική αποκλιμάκωση”
- Αυτή η χώρα εμποδίζει για την ώρα τον Τρίτο Παγκόσμιο! Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο
- “Μινωικά Χταπόδια” στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Οι αμφορείς με την αινιγματική ονομασία “σκεύη θανάτου”
- ΙΟΒΕ: Μείωση κερδοφορίας και προκλήσεις για την εμπορία πετρελαιοειδών
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την παράδοση δύο σορών ομήρων
- Πύργος: Άλλος ένας ανήλικος στο νοσοκομείο μετά από κατανάλωση αλκοόλ
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
VOUCHER
ΠΡΟΣΤΙΜΟ
ΑΝΕΡΓΙΑ
ΑΓΡΟΤΕΣ
ΔΟΜΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΥΔΑΠ
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
ΑΓΩΓΟΣ ΝΕΡΟΥ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΙΟΡΤΗ









