Όπως καταγγέλλεται, πολίτης γρονθοκόπησε υπάλληλο της Περιφέρειας επειδή του υπενθύμισε πως έπρεπε να έχει κλείσει ραντεβού.
Στην Ξάνθη ο πολίτης προσήλθε στη δημόσια υπηρεσία το πρωί της Τρίτης (26.01.2021), απαιτώντας να εξυπηρετηθεί, χωρίς να έχει κλείσει ραντεβού, όπως προβλέπεται σχετικά λόγω των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού.
Τα αίματα άναψαν με τον πολίτη να επιτίθεται στον δημόσιο υπάλληλο, αναφέρει το xanthinea.
Δυστυχώς, ένα ακόμη περιστατικό βίαιης επίθεσης με προπηλακισμούς – που αυτή την φορά χρειάστηκε και η συμβολή της Αστυνομίας – εναντίον υπαλλήλου της Π.Ε. Ξάνθης, συνέβη πριν λίγες ώρες», αναφέρει ο σύλλογος υπαλλήλων της ΠΕ Ξάνθης.
Μάλιστα, όπως τονίζει ο σύλλογος, «φυσικά και σε αυτό το περιστατικό η επίθεση ήταν πρόσχημα για να «φοβηθούν» οι συνάδελφοι και να λειτουργήσουν εκτός νομιμότητας. Συνήθη τέτοιου είδους περιστατικά που κατά καιρούς έχουμε στηλιτεύσει, προέρχονται από πολίτες που πιστεύουν ότι, με τις φωνές και τους προπηλακισμούς, θα πετύχουν τις παράλογες , αν όχι παράνομες, απαιτήσεις τους.
Ως Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε ο υπάλληλος της Π.Ε. Ξάνθης από πολίτη ο οποίος χωρίς ραντεβού ήθελε να εξυπηρετηθεί από την υπηρεσία».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Στην αντεπίθεση οι διεθνιστές! Καλούν τον κόσμο να πάρει τα όπλα κατά του Τραμπ – Video
- Oι αγρότες κλείνουν για 48 ώρες τα διόδια των Μαλγάρων – Aνοιχτοί σε διάλογο με τον πρωθυπουργό
- Σημαντική θα είναι η ετήσια ομιλία του Τραμπ την 24η Φεβρουαρίου
- Το ψάρι που μοιάζει με…τον Ντόναλντ Τραμπ έκανε τον γύρο του διαδικτύου! vid
- Κλιμάκωση αγροτικών κινητοποιήσεων σε 4 μπλόκα της Στερεάς Ελλάδος – Ποιοι δρόμοι κλείνον
- Προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τους ισχυρούς ανέμους
- Πρώτη τηλεφωνική συνδιάλεξη των προέδρων Τραμπ και Πέτρο μετά τις απειλές των ΗΠΑ στην Κολομβία
- Κοζάνη: Αποκλεισμό σε Σιάτιστα και Φιλώτα επί της Εγνατίας οδού αποφάσισαν οι παραγωγοί
- Σχέδιο για «κεντρική ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης» καταρτίζει η Κίνα με ορίζοντα το 2027
- Τρίκαλα- Καρδίτσα: Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες – Με τα τρακτέρ τους σε Μπράλο και Μουργκάνι









