Ειδικότερα, λόγω της κακοκαιρίας κλειστά τα σχολεία θα μείνουν σε Φλώρινα, Αμύνταιο, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί και Σαμοθράκη ενώ μία ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν στην Πρέσπα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν θα λειτουργήσουν σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία στους δήμους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου και Σαμοθράκης. Οι καιρικές συνθήκες, με κύριο χαρακτηριστικό τον παγετό και τις χιονοπτώσεις σε ορισμένες περιοχές, οδήγησαν τους δημάρχους των τεσσάρων δήμων του Έβρου να λάβουν τις σχετικές αποφάσεις.
Ταυτόχρονα, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Δεν θα ανοίξουν επίσης και τα ΚΔΑΠ Δήμου Φλώρινας. Αντίθετα οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στον Δήμου Αμυνταίου, με απόφαση του Δημάρχου Αμυνταίου κ. Ιωάννη Λιάση λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Από την άλλη μια ώρα αργότερα, πρόκειται να ξεκινήσουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Πρεσπών λόγω των καιρικών συνθηκών, σήμερα, με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Στεργίου.
(με πληροφορίες από newsit. gr / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ιράν: Οι δύο μεγαλύτερες χαλυβουργίες διέκοψαν τη λειτουργία τους έπειτα από πλήγματα
- Πετρέλαιο: Άνοδο άνω του 10% σημειώνει η τιμή του αμερικανικού αργού
- Ακάθεκτοι οι Ρώσοι: Αυτό αποφάσισαν για την Κούβα, vid
- Μακρόν σε Τραμπ: «Όταν είμαστε σοβαροί δεν λέμε κάθε μέρα το αντίθετο από αυτό που είπαμε την προηγουμένη»
- Μ. Ανατολή: Τηλεδιάσκεψη 35 χωρών για το Στενό του Ορμούζ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έρχεται νέα δικογραφία για δύο εν ενεργεία βουλευτές
- Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σαμαράς σε Μητσοτάκη: «Έχει ερευνήσει κάποια υπηρεσία γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου;»
- Χαρακόπουλος: Οι χριστιανοί βιώνουν καθεστώς τρόμου στη Μέση Ανατολή
- Όταν η φύση σταματά τον χρόνο: Η ιστορία πίσω από τα πιο “παράξενα” δέντρα της Γης (Vid)









