Κατηγόρησε τους δικαστές ότι έχουν επηρεαστεί, κάνοντας λόγο για πολιτική δίκη και κατέληξε εξαιρώντας την εισαγγελέα της έδρας, να πει: «Δε μας νοιάζει να νικήσει η Δημοκρατία, όπως η πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Σακελλαρόπουλου, μας νοιάζει να κερδίσει η Δικαιοσύνη».
Να σημειωθεί ότι το αίτημα που κατέθεσε ο κ. Πλεύρης αφορά την εξαίρεση μόνο των δικαστών, όχι της εισαγγελέως και του αναπληρωτή της.
Δήλωσε ο κ. Πλεύρης είπε:
«Ερχόμενος στο δικαστήριο σας νόμιζα ότι έρχομαι σε δικαστήριο της γαλλικής επαναστάσεως με πλήθη έξω από τος αίθουσες, και αποδοκίμαζαν εκείνους που υπεράσπιζαν τους κατηγορουμένους. Ελπίζω το δικαστήριο σας να εξασφαλίζει την ακεραιότητα.
Ο κατηγορούμενος τεκμαίρεται αθώος μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του. Δεν επιτρέπεται τα ΜΜΕ να αποκαλούν τον κατηγορούμενο ένοχο. Υπάρχει επηρεασμός του δικαστηρίου σας. Αυτός έχει γίνει από την πρόεδρο της δημοκρατίας, τα ΜΜΕ και τος τηλεοράσεις.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Carpa uasi”: Η μοναδική κατασκευή των Ίνκας του 15ου αιώνα αποκαλύπτει τα μυστικά της
- Το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Μελίσα – Δείτε βίντεο από ελικόπτερο που κόβει την ανάσα
- Τα ρομπότ χειρουργούν πλέον με μεγάλη ακρίβεια – Βίντεο με τη δοκιμή σε αυγό χωρίς να σπάσει
- Τανζανία: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις διαδηλώσεις και τα επεισόδια
- Μεντβέντεφ για Poseidon: «Μπορεί να θεωρηθεί ένα πραγματικό όπλο της Ημέρας της Κρίσης»
- Κομοτηνή: 82χρονος πέθανε από ανακοπή μετά από επίθεση από τον 51χρονο γιο του
- Δεξιά «βόμβα»: Τι θα διοργανώσει στην Ουάσινγκτον Αμερικανίδα βουλευτής
- Με ποιόν θα συναντηθεί την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- ΔΥΠΑ: 183 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Νοέμβριο
- Manpower: Η τεχνολογία ανασχηματίζει ραγδαία τον ρόλο της εργασίας – Τα στοιχεία για την Ελλάδα
ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
ΑΑΔΕ
ΧΡΕΗ
ΑΨΙΔΑ ΓΑΛΕΡΙΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΓΙΑΤΡΟΙ
ΑΑΔΕ
ΓΙΟΡΤΗ









