Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο Γ. Τ. ήταν ένας άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια ασχολούνταν με τα κοινά καθώς είχε διατελέσει και πρόεδρος του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος Ηρακλείου. Στις επικείμενες εκλογές συμμετείχε ως υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη «Δικαίωμα στην Πόλη» με επικεφαλής τον Αλέξη Καλοκαιρινό.
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός ανέφερε σε ανάρτησή του:
«Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Γιώργου Τσίγκου, υποψήφιου συμβούλου με την παράταξή μας «Δικαίωμα στην Πόλη».
Ο εκλιπών υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια την Τοπική Αυτοδιοίκηση και είχε διατελέσει Πρόεδρος του 2ου Διαμερίσματος Ηρακλείου. Είχε το πάθος και την αγωνία να προσφέρει πάντα περισσότερα στο Ηράκλειο και στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα, όπου δραστηριοποιούταν και επαγγελματικά για πολλά χρόνια. Η απώλεια του Γιώργου Τσίγκου αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό καθώς ήταν ακούραστος αγωνιστής της Αυτοδιοίκησης και πάντα δίπλα στον συνάνθρώπό του.
Προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της παράταξή μας «Δικαίωμα στην Πόλη», εκφράζω στην οικογένεια και στους δικούς του ανθρώπους ειλικρινή συλλυπητήρια».
(cretapost – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Αναταραχή στον δυτικό κόσμο! Στρώνεται «χαλί» στον Πούτιν
- Νέα ανάρτηση Σπανουδάκη: “Μη φοβάστε τίποτα και κανέναν, δίνετε λογαριασμό μόνο στον Χριστό”
- “Το μαρτύριο της σταγόνας” ή το “πιο αργό” επιστημονικό πείραμα στον κόσμο που διαρκεί σχεδόν 100 χρόνια, vid
- Δυσοίωνες εκτιμήσεις για την Γροιλανδία! Σε δύσκολη θέση ΝΑΤΟ και Ευρωπαίοι
- Ακραίας επικινδυνότητας η αυριανή κακοκαιρία – Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες ποσότητες νερού – ΧΑΡΤΕΣ
- Γαλλία – Προϋπολογισμός: Ο Λεκορνί επικαλείται το άρθρο 49.3 του Συντάγματος για να παρακάμψει την Εθνοσυνέλευση
- Λευκορωσία: Ο πρόεδρος Λουκασένκο θα μετέχει στο “Συμβούλιο Ειρήνης” του Τραμπ
- Ο Μπαρντελά καλεί τους Ευρωπαίους να “μην υποκύψουν” στον Τραμπ
- Πυροσβεστική: 120 κλήσεις σε Πελοπόννησο, Δυτική Ελλάδα και Ήπειρο λόγω ισχυρών ανέμων
- Πακιστάν: Εμπορικό κέντρο στο Καράτσι τυλίχτηκε στις φλόγες – Νεκροί πιθανόν και οι 63 αγνοούμενοι









