Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.00 στο κέντρο της Πάτρας, όταν κατά τη διάρκεια αγώνα, δύο καρτ τράκαραν μεταξύ τους και το ένα από τη σύγκρουση απογειώθηκε και χτύπησε στα κάγκελα, τα οποία τραυμάτισαν ένα παιδί στο κεφάλι.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr από αυτόπτη μάρτυρα, το καρτ φέρεται να έσπασε τα κάγκελα και μια πινακίδα, με το μονοθέσιο όχημα να προσγειώνεται ανάποδα με τον οδηγό στο έδαφος. Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έφθασε άμεσα ασθενοφόρο, διασώστες του οποίου παρέλαβαν το παιδί και το μετέφεραν στο νοσοκομειο.
Στο ασθενοφόρο υπήρχε και γιατρός που άμεσα προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στο παιδί. Θα πρέπει να τονιστεί πως στους αγώνες τα μέτρα ασφαλείας είναι τα προβλεπόμενα και είναι η πρώτη φορά στα 12 χρόνια που συμβαίνει τέτοιο ατύχημα.
Σύμφωνα με το tempo24, το 6χρονο παιδί διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο όπου διασωληνώθηκε και τώρα μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας στο Ρίο. Ήδη ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης έχει ενημερώσει τον διευθυντή της ΜΕΘ Παιδιατρικής Ανδρέα Ηλιάδη προκειμένου να είναι σε ετοιμότητα για την υποδοχή και αντιμετώπιση του περιστατικού.


ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Συρία: Οι αρχές ανακοινώνουν απαγόρευση της κυκλοφορίας σε έξι συνοικίες του Χαλεπίου
- “Άσε μας κουκλίτσα μου”: Επεισόδιο μεταξύ Καιρίδη και Κωνσταντοπούλου στη Βουλή – Η παρέμβαση Δένδια
- Mυρίζει «μπαρούτι» στις ΗΠΑ – Φόβοι για διεθνιστικό ξεσηκωμό
- Πώς να καθαρίσετε το χαλί σας με φυσικά υλικά – Απαλλαγείτε εύκολα από τους λεκέδες που άφησαν…οι γιορτές
- Ορεστιάδα: Εν αναμονή εισροής μεγάλου όγκου υδάτων στους ποταμούς Άρδα και Έβρο
- Ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα παρουσιάστηκε σήμερα 26χρονος κατηγορούμενος
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας
- Χαμός για την Βενεζουέλα: Αντέδρασε με οργή ο Τραμπ κατά Ρεπουμπλικάνων γερουσιαστών
- Ιαπωνία: Νέο απίστευτο ρεκόρ σε δημοπρασία – Τα κεράσια “Sato Nishiki” σε τιμή 140 ευρώ το ένα
- Συναγερμός στην Ισπανία: Η μεσογειακή “αράχνη – βιολί” επιτίθεται σε τουρίστες









