Μιας 43χρονης γυναίκας από τα Ιωάννινα και ενός 52χρονου άνδρα από την ΄Αρτα, οι οποίοι βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής λίγο μετά τις 08.00 πεσμένοι στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας σε γειτονιά των Ιωαννίνων.
Ηλικιωμένος ένοικος που βγήκε στο μπαλκόνι του το πρωί ήταν αυτός που είδε τα άψυχα σώματά τους και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία. Σύμφωνα με το epirus-tv, η πτώση των δύο ατόμων από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας εκτιμάται ότι σημειώθηκε νυχτερινές ώρες χωρίς ωστόσο να αντιληφθούν κάτι οι γείτονες λόγω των κακών καιρικών συνθηκών (ισχυρή βροχόπτωση συνοδευόμενη από κεραυνική δραστηριότητα)
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία από την αστυνομική έρευνα δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια ή εμπλοκή τρίτου προσώπου στην υπόθεση ενώ περισσότερα στοιχεία αναμένονται από το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.
(φωτο: eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ισχυρός σεισμός 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία – Έγινε αισθητός και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου
- 3I/ATLAS: Ο διαστρικός κομήτης, “χρονοκάψουλα”, ξεκινάει το ταξίδι της επιστροφής του
- Η μεγάλος «πονοκέφαλος» των διεθνιστών μέσα στο ίδιο τους το «σπίτι»
- Last Samurai Standing: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για την “battle royale” σειρά του Netflix με Σαμουράι!
- Η Μελόνι συναντήθηκε με τον Ούγγρο ομόλογό της Βίκτορ Όρμπαν
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 37 κατηγορουμένων – 13 προφυλακίσεις, 23 ελεύθεροι με όρους
- Θεσσαλονίκη: Η Σοφία Βέμπο «επιστρέφει» στη Λ. Νίκης, στο χώρο όπου ξεκίνησε να τραγουδά
- Σοκ στο Αζερμπαϊτζάν: Νύφη αυτοκτόνησε μετά τα σχόλια των πεθερικών της για το «προκλητικό» νυφικό της,vid
- Η πρόεδρος του Μεξικού δήλωσε ότι συμφώνησε με τον Τραμπ να παρατείνουν την προθεσμία για τις εμπορικές συναλλαγές
- Σε αυτό συμφωνούν όλοι! Η Ρωσία τι θα κάνει όμως στο τέλος;









