• Αρχική
  • Άρθρα
  • O θρασύτατος ληστής με το… καπουτσίνο άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο καφετέριας – ΒΙΝΤΕΟ

O θρασύτατος ληστής με το… καπουτσίνο άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο καφετέριας – ΒΙΝΤΕΟ

Θρασύτατος ληστής εισέβαλε σε καφετέρια στα Εξάρχεια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός παρουσιάστηκε σαν πελάτης και όσο η υπάλληλος προσπαθούσε να ετοιμάσει την παραγγελία εκείνος άρπαξε τις εισπράξεις από το ταμείο και εξαφανίστηκε.

Λίγο πριν από τις έξι τα ξημερώματα ο αντρας μπήκε σε καφετέρια στην οδό Σόλωνος στα Εξάρχεια. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στο κατάστημα δεν υπήρχε κανένας άλλος πάρα μονόν η υπάλληλος και έτσι έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Ήρεμα και ευγενικά απευθύνθηκε στην υπάλληλο για την παραγγελία του. Θέλησε να κερδίσει χρόνο και για τον λόγο αυτό ζήτησε έναν ακόμη καφέ λέγοντας πως είναι για τον εργοδότη του.

Ο χρόνος πιέζι και ο δράστης αποφάσισε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή. Άρπαξε ένα μέρος από τις εισπράξεις ενώ, πιστεύοντας ότι η υπάλληλος δεν τον είχε αντιληφθεί, άρχισε να μετρά τα χρήματα.

Είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα γίνεται στόχος ληστών.

«Είναι η δεύτερη φορά. Την πρώτη φορά καταδίωξα εγώ ο ίδιος έναν ληστή και τον έπιασα. Λίγο πιο κάτω από το μαγαζί. Έχουμε τρομερό πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή. Είναι μια αφύλαχτη γειτονιά ειδικά τις πρώτες πρωινές ώρες και τις βραδινές. Απαιτούμε από το κράτος περισσότερη ασφάλεια. Παλεύουμε σε μια κατάσταση πολύ δύσκολη μέσα στην πανδημία. Δεν έχουμε κλείσει το μαγαζί. Το κρατάμε ανοιχτό και όρθιο και προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα», είπε στο Mega ο Γιώργος Χαλκιάς, διευθυντής καταστήματος.

Ο δράστης εξαφανίστηκε στα στενά της περιοχής, ενώ οι Αρχές θεωρούν πως το συγκεκριμένο άτομο έχει απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες υποθέσεις.

(Από Megatv)