«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Γ. Σανταμούρη για τα ΑΜΕΑ που είναι εκτός πλαισίου των αρχών και των αξιών της Δύναμης Δημιουργίας αποφασίστηκε, ομόφωνα, η διαγραφή του από τη δημοτική μας παράταξη», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιάννης Σιώτος, την οποία δημοσιεύει το cyclades24.gr.
Τη διαγραφή του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Τήνου-Άνδρου, Γιώργος Σανταμούρης, απο την παράταξη της δημοτικής αρχής ανακοίνωσε ο δήμαρχος Τήνου, έπειτα από τις ντροπιαστικές δηλώσεις για τα ΑμεΑ.
«Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Γ. Σανταμούρη για τα ΑΜΕΑ που είναι εκτός πλαισίου των αρχών και των αξιών της Δύναμης Δημιουργίας αποφασίστηκε, ομόφωνα, η διαγραφή του από τη δημοτική μας παράταξη», ανέφερε σε δήλωσή του ο Γιάννης Σιώτος, την οποία δημοσιεύει το cyclades24.gr.
Νωρίτερα, ο δήμαρχος Τήνου είχε κάνει την παρακάτω ανάρτηση με τη σχετική φωτογραφία:
«Επειδή, πέρα και πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι υπάρχουν πράγματα, που είναι ΙΕΡΑ και καθορίζουν το μέτρο του πολιτισμού μας.
Και η στήριξη, η αγάπη, αλλά και η βοήθεια σε αυτούς που αντιμετωπίζουν δυσκολίες είτε είναι ένας γέροντας, είτε είναι ένα ΑΜΕΑ, είτε ένας άνθρωπος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αυτονόητη υποχρέωση όλων μας. Πραγματικό μέτρο, όμως, αυτού του σεβασμού είναι οι ΠΡΑΞΕΙΣ μας και μάλιστα οι διαχρονικές.
Η τοπική μας κοινωνία γνωρίζει να τιμά και να σέβεται την ευαισθησία και την κοινωνική προσφορά του καθενός και ακόμα περισσότερο, αυτή που δεν προβάλεται. Στηρίζει τους μαχητές της ζωής, αναγνωρίζει διπλά τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους σε κάθε τομέα της ζωής τους και είναι πάντα αντίθετη σε κάθε διάκριση και προσβολή τους».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Πανελλήνιο ρεκόρ ΚΑΡΠΑ από 60.650 μαθητές
- Γάζα: Ο Τραμπ απειλεί τους μαχητές της Χαμάς «εάν συνεχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους»
- «Είμαστε έτοιμοι» – Ο Όρμπαν «τρίβει» τα χέρια του που θα υποδεχθεί Πούτιν και Τραμπ!
- Με τον Πούτιν θα συναντηθεί ο επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν
- Χάος στην Κένυα: Οι δυνάμεις ασφαλείας άνοιξαν πυρ κατά πολιτών που θρηνούσαν σε στάδιο – 4 νεκροί, vid
- Άγαλμα προς τιμήν της Μαρία Κάλλας στη Φλωρεντία – Σχεδιάζεται πλατεία αφιερωμένη στην Ελληνίδα υψίφωνο
- Τελείωσε το τηλεφώνημα Πούτιν-Τραμπ! Θα συναντηθούν στην Βουδαπέστη
- Δήμος Θεσσαλονίκης και ΑΠΘ συνεργάζονται για την αναβάθμιση του Ντεπώ
- Η Παλαιστινιακή Αρχή παρουσίασε το δικό της σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Γάζας
- Δημοσκόπηση: Τα ποσοστά των κομμάτων αυτή την στιγμή