Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως έζησε τον «απόλυτο τρόμο» και την «απόλυτη καταστροφή» καθώς «δεν ήμασταν για να γεννήσουμε» όμως σπάσανε τα νερά μέσα στην αττική οδό.
«Είμασταν εγκλωβισμένοι και να γίνεται χαμός… Έπαιρνα τηλέφωνα παντού και να με κοροϊδεύουν και με έστελναν από εδώ και από εκεί» ισχυρίστηκε ο πατέρας αναφερόμενος σε όλους τους αρμόδιους κρατικούς φορείς.
Ξαφνικά: «πετυχαίνω ένα περιπολικό και εάν έχουν τον θεό τους, τους λέω ”πεθαίνουμε, γεννάμε να πάρω τη σύζυγο να πάμε πιο κάτω να τη βάλω στο περιπολικό» τονίζει και σύμφωνα με τον ίδιο οι αστυνομικοί του απάντησαν: «έχουμε όλη την καλή διάθεση αλλά δεν μπορούμε».
«Και φεύγει από έναν παράδρομο το περιπολικό» υπογραμμίζει ο άνδρας.
«Έπαθα εγκεφαλικό, έμφραγμα, με κοιτάζανε σαν βλάκες. Σαν βλάκες με κοιτάζανε» ενώ τελικά ήρθε ένα περιπολικό της Αττικής Οδού μετά από τρεις ώρες από τη στιγμή που είχαν σπάσει τα νερά της γυναίκας του.
«Θα είχαμε γεννήσει στον δρόμο, ευτυχώς στο τέλος προλάβαμε. Είχε χάσει τα μισά νερά» ενώ στο νοσοκομείο έγινε ολική νάρκωση και καισαρική.
«Από το πουθενά να γεννάμε και να πεθαίνουμε, μας αντιμετώπισαν με απόλυτη αδιαφορία. Στην ψύχρα μας εγκατέλειψαν και έφυγαν» πρόσθεσε.
«Δεν έχετε Θεό ρε παιδιά, βάλτε τη σύζυγο μέσα κι αφήστε με εμένα» είπε στους αστυνομικούς, οι οποίοι εξαφανίστηκαν με το περιπολικό τους, αφήνοντάς τους στο κρύο του λουτρού.
(ant1news – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε η 27χρονη που προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης
- Μαύρη Θάλασσα: Η Βουλγαρία θα μετάσχει ενεργά στη δημιουργία κόμβου ασφάλειας
- Ξεκίνησαν γυρίσματα για το “Black Tides”: Τζον Τραβόλτα και Μελίσα Μπαρέρα σε… αγώνα επιβίωσης
- Σύσκεψη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων
- Αν συμβεί αυτό τότε ίσως αλλάξουν πολλά πράγματα στην Ευρώπη
- Διαμορφώνονται οι προϋποθέσεις για τη δημιουργία απογευματινής λαϊκής αγοράς στον Δήμο Καλαμαριάς
- Το σχέδιο για τη Γάζα εξελίσσεται καλύτερα από το αναμενόμενο, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο των ΗΠΑ
- Εκλογές στην Ολλανδία: “Μην ρωτάτε την Τεχνητή Νοημοσύνη ποιον να ψηφίσετε”, προειδοποιούν οι αρχές
- Μέσα σε λίγα λόγια περιγράφτηκε η πραγματικότητα που ζούμε αυτή την στιγμή
- Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 24χρονος Τούρκος – Κατηγορείται ότι μετέφερε παράνομα με φορτηγό μετανάστες