Σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο, Πέμπτη, η ΑΔΕΔΥ και άλλα εργατικά σωματεία που διαμαρτύρονται για τις διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου.
Προβλήματα θα υπάρχουν στις μετακινήσεις την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου ημέρα που έχει προκηρυχθεί απεργία , καθώς όπως αποφασίστηκε θα υπάρξει συμμετοχή και από το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ με στάσεις εργασίας. Συγκεκριμένα τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ της Πέμπτης. Οι στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από την έναρξη της βάρδιας στις 5 π.μ. έως τις 9 π.μ. και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12 τα μεσάνυχτα.
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Αστικής Συγκοινωνίας Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ). Στη συμπρωτεύουσα, τα λεωφορεία θα «τραβήξουν χειρόφρενο» από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.
Απεργία την Πέμπτη 21/9: Συμμετέχουν και τα τρόλεϊ – Πώς θα κινηθούν
Στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 για το εργασιακό νομοσχέδιο αποφάσισε να συμμετάσχει και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
Τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00-21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας 5.00 π.μ. ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00).
Απεργία: Παραλύει η χώρα την Πέμπτη 21/9 – Ποιοι θα συμμετάσχουν
Σε 24ωρη απεργία προχωρά αύριο, Πέμπτη, η ΑΔΕΔΥ και άλλα εργατικά σωματεία που διαμαρτύρονται για τις διατάξεις του εργασιακού νομοσχεδίου. Η ΑΔΕΔΥ καλεί σε συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και το ΠΑΜΕ καλούν για την ίδια ώρα στην πλατεία Συντάγματος. Στη Θεσσαλονίκη η απεργιακή συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 στο Άγαλμα Βενιζέλου
Από τα μέσα μαζικής μεταφοράς τη συμμετοχή τους στις κινητοποιήσεις έχουν ανακοινώσει οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία οι οποίοι θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη βάρδιας μέχρι τις 9 το βράδυ και απο τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Πρακτικά τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.
Απεργία: «Χειρόφρενο» σε αεροπλάνα
Στην 24ωρη πανελλαδική απεργία έχουν ανακοινώσει ότι θα λάβουν μέρος και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας αλλά και οι ναυτεργάτες, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10 το πρωί έξω από το εργατικό κέντρο Πειραιά.
(eleftherostypos – eurokinissi photo)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Αμερική μιλάει για την πρώην βασίλισσα ομορφιάς που επέλεξε ο Τραμπ για Εισαγγελέα
- Έκετορπ: To εντυπωσιακό φρούριο της σκανδιναβικής εποχής του σιδήρου με τα… σκοτεινά μυστικά
- Ο ΣΥΡΙΖΑ για το κυριακάτικο μήνυμα του Κυρ. Μητσοτάκη
- Σε ύφεση και χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Κουνούπι Αργολίδας
- Πυρκαγιά στην περιοχή Μυρτόφυτο Παγγαίου Καβάλας
- Η μία ερώτηση που πρέπει να κάνετε για να κάνετε μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση σε 9 δευτερόλεπτα
- Ποιός κυνηγάει αυτές τις γάτες και τρέχουν πανικόβλητες; Άπαιχτο βίντεο!
- Τι δήλωσε ο Ερντογάν πριν από την αναχώρησή του για τις ΗΠΑ
- Ρωσικοί πύραυλοι Iskander καταστρέφουν συστήματα αεράμυνας του Ουκρανονάτο, vid
- Νέο βίντεο δείχνει ρομπότ να κάνει απίστευτα ρεαλιστικές εκφράσεις προσώπου!
Κύρια Θέματα


















ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ
Κάθε μέρα μαζί

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΜΟΛΟΓΑ

ΣΥΜΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΑΝΕΜΟΙ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
