ΜΜΕ για Κασσελάκη: «Ούτε σεναριογράφος του Χόλιγουντ δεν τα γράφει αυτά – Κρητικός κι αυτός», vid

Τους κάνει εντύπωση που μέχρι πριν έναν μήνα δεν τον ήξερε κανείς.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που είναι πρώτο θέμα σήμερα στην Ελλάδα.

Και, κάνοντας τον απολογισμό, ορισμένοι δημοσιογράφοι καταλήγουν πως ζουν ένα…πρωτοφανές φαινόμενο.

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή του OPEN Δημήτρη Καμπουράκη: «βρισκόμαστε σε μια από τις πιο συγκλονιστικές ανατροπές που έχουμε ζήσει. Αυτό το πράγμα που είδαμε ήταν μια συγκλονιστική, απρόσμενη, ασύλληπτη εξέλιξη. Αυτό που λένε πως κανένας σεναριογράφος του Χόλυγουντ δεν μπορεί να γράψει κάτι που μπορεί να σου φέρει η πραγματική ζωή».

Για τον Παναγιώτη Στάθη «δύο είναι τα συστατικά. Δεν είναι μόνο ότι εμφανίζεται ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι καταγεγραμμένος στο κομματικό υποσυνείδητο, στο κομματικό προσκήνιο. Απλά εμφανίστηκε πριν τις εκλογές ο άνθρωπος, ως υποψήφιος βουλευτής επικρατείας, για να συμπληρώσει το ψηφοδέλτιο. Το ένα είναι αυτό. Το δεύτερο είναι το ίδιο το πρόσωπο.

Ένας νέος άνθρωπος από την Αμερική. Συστήνεται ως εφοπλιστής μεγαλοαστικής οικογένειας, μάλλον μιας οικογένειας με πολλά χρήματα με δουλειές. Η Αμερική ήρθε και άλωσε τη ριζοσπαστική Αριστερά.

Έχουμε αυτή τη στιγμή έναν πρωθυπουργό Χανιώτη. Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χανιώτη. Αρχηγό της ελλάσονος αντιπολίτευσης Ηρακλειώτη».

Freepik photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί