Την προσοχή των πολιτών εφιστά ο Δήμος Θεσσαλονίκης, καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι επιτήδειοι, προφασιζόμενοι ότι τηλεφωνούν εκ μέρους του Δήμου, προσπάθησαν να υποκλέψουν από προμηθευτές δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που σχετίζονται με τραπεζικούς λογαριασμούς και συναλλαγές τους με τον Δήμο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, άγνωστοι επικοινώνησαν τηλεφωνικά με προμηθευτές ή εταιρείες που έχουν αναλάβει την εκτέλεση δημοτικών έργων, επιχειρώντας να αποσπάσουν κωδικούς τραπεζικών λογαριασμών ή άλλα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα με το πρόσχημα ότι έχουν αλλάξει οι διαδικασίες που ακολουθούνται από τον Δήμο.
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης καθιστά σαφές ότι ποτέ και για κανέναν λόγο δεν ζητά δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα. Παράλληλα, από μέρους του Δήμου Θεσσαλονίκης έχουν δρομολογηθεί όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.
(grtimes – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Εξιχνίαση κλοπών από σπίτια στη Θεσσαλονίκη – Άρπαξαν χρήματα, χρυσαφικά και πίνακα ζωγραφικής
- Ν. Δένδιας: Με μακροπρόθεσμο σχεδιασμό η Ελλάδα αποκτά μια ολιστική προσέγγιση της άμυνάς της
- Αυστραλία και ΕΕ υπογράφουν πελώρια συμφωνία για το εμπόριο – Μεταξύ άλλων, με εισαγωγές χιλιάδων τόνων αιγοπρόβειου κρέατος
- «Ετοιμαστείτε για τον Αρμαγεδδώνα» – Σοκαριστικές προβλέψεις για τις τιμές τροφίμων στην Αυστραλία
- Νέος πυραυλικός χαμός πάνω από το Τελ Αβίβ – Vid
- Η σουρεαλιστική διαδρομή που κάνει τον ποδηλάτη να νιώθει ότι «χωρίζει» το νερό στα δύο (Vid)
- Viral οι… «μανούβρες» ιρανικών πυραύλων, vid
- H πρώτη μπίρα στον κόσμο με διοξείδιο του άνθρακα που συλλέγεται από τον αέρα είναι γεγονός
- Ο Τραμπ επισκέφθηκε την έπαυλη του Έλβις Πρίσλεϊ και υπέγραψε κιθάρα, vid
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για τον εκσυγχρονισμό των Μεταφορών – Πέρασαν διατάξεις για τα ταξί









