Χθες, αστυνομικές πηγές -μετά τα αποτελέσματα του Γενικού Χημείου του Κράτους- υποστήριξαν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ πως το θειικό οξύ (βιτριόλι) δεν πωλείται στην αγορά.
Από εκείνη τη στιγμή, τα έμπειρα στελέχη της Ασφάλειας επιχειρούν να «ακολουθήσουν» τη διαδρομή για το πως το καυστικό υγρό έφτασε στα χέρια της μαυροφορεμένης γυναίκας. Οπως εκτιμάται, αυτό ίσως ήταν και το μοναδικό λάθος της δράστιδος, αφού θεωρείται απίθανο να το παρασκεύασε μόνη της και το επικρατέστερο σενάριο μέχρι στιγμής είναι να το προμηθεύτηκε.
«Ερευνούμε πλέον πώς και από πού μπόρεσε να προμηθευτεί το βιτριόλι. Είναι ένα σημείο που μπορεί να ρίξει φως στην υπόθεση», αναφέρουν οι ίδιες πηγές.
Συνεχίζεται η μελέτη του υλικού από τις κάμερες ασφαλείας
Την ίδια ώρα, οι Αρχές ερευνούν αν υπάρχει και άλλο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή της Καλλιθέας, που τυχόν έχουν καταγράψει την άγνωστη που επιτέθηκε στην 34χρονη Ιωάννα. Πάντως, όλο αυτό το διάστημα η αστυνομία προσεγγίζει με ιδιαίτερη διακριτικότητα τη νεαρή κοπέλα η οποία εξακολουθεί να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Προ ημερών είχε υποβληθεί στο πρώτο χειρουργείο αποκατάστασης, ενώ όπως είπε στο iefimerida.gr ο δικηγόρος της, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλα, αφού η κοπέλα έχει εγκαύματα σε πολλά σημεία του σώματός της.
Εκτιμάται ότι όταν βελτιωθεί η κατάστασή της και ξεπεράσει το αρχικό σοκ, ίσως, μπορέσει να θυμηθεί περισσότερα και να δώσει κάποια στοιχεία που πιθανόν να βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη της μαυφορεμένης δράστιδας.
(iefimerida – φωτο:screenshot)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Άρχισε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









