Ο μάρτυρας, που κλήθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής (ΥΔΕΖΙ), όπως κατέθεσε στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, ένα μήνα μετά τον θάνατο του παιδιού να διενεργήσει εξετάσεις, επιβεβαίωσε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το συμπέρασμα της έκθεσης του, ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από ισχυρή δόση κεταμίνης. «Αιτία θανάτου είναι η κεταμίνη. Δεν διαφοροποιώ την αιτία θανάτου. Υπάρχει και δεν μπορώ να το αγνοήσω» είπε ο κ. Μπουζιάνης.
Τόνισε επίσης πως η μοιραία δόση που σκότωσε το παιδί ελήφθη όσο ήταν ζωντανή και έτσι μεταβολίστηκε και εντοπίστηκε στις εξετάσεις που έγιναν, ενώ αντίθετα οι ουσίες ροκουρόνιο και αδρεναλίνη, που χορηγήθηκαν κατά την διάρκεια ανάνηψης στο «Αγλαΐα Κυριακού» μετά την ανακοπή, δεν εντοπίστηκαν γιατί η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή. «Οτιδήποτε δεν έχει βρεθεί, έχει δοθεί μεταθανάτια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας.
Ο ιατροδικαστής είπε στο δικαστήριο πως αρχικά, η αιτία θανάτου ήταν «απροσδιόριστη» και έτσι ζήτησε τη διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων. «Δεν υπήρχε σαφής αιτία που να δικαιολογεί τον θάνατο. Μακροσκοπικά δεν βρήκαμε σαφή αιτία θανάτου, δεν φαινόταν κάτι» ανέφερε.
(φωτο:freepik)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μυστήριο με νεκρό άνδρα στην Παλλήνη – Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό του
- Η CIA διεξήγαγε “επιχείρηση αντιπερισπασμού” στο Ιράν ενώ αναζητούσε τους αγνοούμενους πιλότους
- Ο Τραμπ ισχυρίστηκε ότι έστειλε όπλα στους διαδηλωτές στο Ιράν
- Ο τολμηρός παπαγάλος που… «καταδύθηκε» στο διαδίκτυο – Δείτε τον σε μίνι υποβρύχιο (Vid)
- Αυξήθηκε 8,1% η επιβατική κίνηση το α’ τρίμηνο στο «Ελ. Βενιζέλος»
- Διεύρυνση κάλυψης λειτουργικών δαπανών κατά της ευλογιάς και του αφθώδους πυρετού σε όλη τη χώρα
- Δήμος Αθηναίων: Διανομή πασχαλινών ειδών σε παιδιά ευάλωτων οικογενειών
- Δεν τελειώνει το «σόου» – Νέα τοποθέτηση Τραμπ και όλοι περιμένουν μάταια κάτι «ευχάριστο»
- “Χαίρομαι που είμαι ξανά σπίτι”: Η δημοσιογράφος Σ. Γκάρθι επέστρεψε στη θέση της μετά την απαγωγή της μητέρας της
- Χαμός με το Fuel Pass: 30 αιτήσεις το δευτερόλεπτο! «Έπεσε» η πλατφόρμα









