• Αρχική
  • Άρθρα
  • Χανιά – Μνημόσυνο για την 11χρονη Ιωάννα χωρίς τους γονείς της – Σε ψυχιατρική δομή ο πατέρας

Χανιά – Μνημόσυνο για την 11χρονη Ιωάννα χωρίς τους γονείς της – Σε ψυχιατρική δομή ο πατέρας

Εννιά μέρες πέρασα από τη μέρα που η 11χρονη Ιωάννα έχασε τη ζωή της στα Χανιά, κοντά στα βράχια δίπλα από το εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων.


Σήμερα, πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στη μνήμη της στο νεκροταφείο Μουζουρά στο Ακρωτήρι Χανίων.
Απόντες από το μνημόσυνο ήταν και οι δύο γονείς, όπως μεταδίδει το zarpanews.gr.

Ειδικότερα, ο πατέρας της ανήλικης βρίσκεται σε ψυχιατρική δομή, ενώ άγνωστο είναι το πού βρίσκεται η μητέρα, η οποία, μάλιστα, φαίνεται πως δεν έχει εμφανιστεί καθόλου στον τάφο της 11χρονης κόρης της, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου μέσου.

Την ίδια ώρα, τα δύο αδέρφια της Ιωάννας έχουν απομακρυνθεί από τη μητέρα τους με εντολή εισαγγελέα και βρίσκονται σε κοινωνική δομή, συνοδευόμενα από τη γιαγιά τους από την πλευρά της μητέρας, ενώ σε εξέλιξη είναι κοινωνική έρευνα.

Ο εισαγγελέας, πάντως, θα βασιστεί στο αποτέλεσμα αυτής της έρευνας ώστε να αποφασίσει πού θα μείνουν τα δύο παιδιά το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Υπάρχει ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας»

Ο δικηγόρος της μητέρας της 11χρονης έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο θάνατός της να είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Επίσης, αναφορικά με τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για αυτοκτονία της ανήλικης, ο ίδιος εμφανίστηκε κάθετος.

«Η μητέρα είναι πεπεισμένη ότι δεν υπήρχε πρόβλημα με το παιδί. Και τα αδέρφια της. Δεν είχε λόγο το παιδάκι αυτό να αυτοκτονήσει» έχει πει, ενώ έχει διαψεύσει και τα όσα έχουν αναφερθεί σχετικά με αποχαιρετισμό της ανήλικης σε μερικούς συμμαθητές της.