Από τις 6 το πρωί ξεκίνησαν να επιχειρούν εναέρια πυροσβεστικά μέσα.
Με στόχο να ελεγχθεί το μέτωπο το αργότερο μέχρι το μεσημέρι που αναμένονται δυνατοί άνεμοι. Ας σημειωθεί ότι σήμερα λόγω των ισχυρών ανέμων που αναμένονται, η Λέσβος βρίσκεται στην κατηγορία 4 στον χάρτη πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς.
Στο μεταξύ, τα μεσάνυχτα απεγκλωβίστηκαν από καιόμενη έκταση στη θέση Ρεπάντα Πολιχνίτου, δυο άτομα, πατέρας και γιός, που είχαν μεταβεί σε καλλιέργεια και αγροικία που διέθεταν εκεί.
Ο απεγκλωβισμός έγινε από στελέχη της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Πολιχνίτου και στελεχών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μυτιλήνης.
Την επιχείρηση συντόνισε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου και έξη ακόμη αστυνομικοί, από το Κέντρο Επιχειρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μυτιλήνης.
(απεμπε – φωτο:intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ραγδαίες εξελίξεις για την ΑΟΖ: Τι αποφάσισαν Ελλάδα και Λιβύη
- Εκτίμηση «βόμβα»: Ο ΟΗΕ θα μπορούσε να εξουσιοδοτήσει «στρατιωτική δράση» για την Γάζα;
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Έως 22 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων
- Πούτιν και Μόντι συζήτησαν για την Ουκρανία
- Ψηφιακή πλατφόρμα για τις… φοροελαφρύνσεις της ΔΕΘ ανακοίνωσε ο Πιερρακάκης
- Σπάνια πλάνα με τον Πούτιν να χειρίζεται πιστόλι, video
- Ο Ν. Δένδιας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον υπουργό Άμυνας της Κροατίας
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να αυξήσει την αξία του παγκόσμιου εμπορίου κατά σχεδόν 40% έως το 2040»
- «Μέλος του ISIS» δήλωνε ο 32χρονος αλλοδαπός που επιτέθηκε σε γυναίκες και συνδέεται με εμπρησμούς
- Ισραήλ κατά Ε.Ε.: Αν βάλετε κυρώσεις θα «απαντήσουμε κατάλληλα»