Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, ο χειριστής της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγιο από Βόλο για Λάρισα, είδε έναν άνθρωπο ξαπλωμένο στις σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της Βαμβακουργίας και πρόλαβε να πατήσει το χειρόφρενο για να σταματήσει το τρένο.
Μάλιστα, όπως αναφέρεται στην τοπική σελίδα, ο συρμός για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν έφτασε τον άνδρα ο οποίος φέρεται ότι βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, αφού φέρεται να φώναζε «πατήστε με, πατήστε με».
Αφού σταμάτησε ο συρμός, κατέβηκε ο οδηγός, αλλά και πλήρωμα της γραμμής και τον απομάκρυναν, ενώ το τρένο συνέχισε το δρομολόγιό του για τη γειτονική πόλη.
(φωτο: pexels)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- “Επιστρέφουμε”: Οι αστροναύτες της αποστολής Artemis II επιστρέφουν στη Γη
- Ζευγάρι στην Ινδονησία τιμωρήθηκε δημοσίως με 100 ραβδίσματα για σαρκικές σχέσεις εκτός γάμου
- Nτόναλντ και Μελάνια Τραμπ στο έθιμο του “Πασχαλινού αυγού” – Επικές ατάκες! ΒΙΝΤΕΟ
- Πόσο πιο ακριβό θα είναι φέτος το πασχαλινό τραπέζι; Η εκτίμηση της ΕΣΕΕ
- Αυτός είναι ο ορισμός του «σκύλου-φύλακα»! Δείτε τι συνέβη – Vid
- Επιμελητήριο Ηρακλείου: Ισχυρή ενίσχυση της επιχειρηματικότητας το Α’ τρίμηνο του 2026
- Το μυστικό μιας “μεταλλαγμένης” φυλής στην Ασία – Κολυμπάει στον πυθμένα του ωκεανού σχεδόν σαν να είναι στην ξηρά
- Ιταλός ΥΠΑΜ: Ο Τραμπ θα έπρεπε να έχει πιο θαρραλέους συνεργάτες
- Η Κίνα ευελπιστεί τα εμπλεκόμενα μέρη στον πόλεμο στο Ιράν να μπορέσουν να “αρπάξουν την ευκαιρία για ειρήνη”
- Με νέο ΒΙΝΤΕΟ τους, οι Ιρανοί «τρολάρουν» τη στρατιωτική επιχείρηση του Τραμπ









