Η κυκλοφορία στα εθνικά οδικά δίκτυα που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη, την Καβάλα, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική εξελίσσεται -μέχρι στιγμής- ομαλά, με τις Αρχές να λαμβάνουν αυξημένα μέτρα τροχαίας.
Κατά το τελευταίο 24ωρο (Μ. Πέμπτη) πέρασαν από τα διόδια των Ν. Μαλγάρων 14.782 οχήματα (ρεύμα εξόδου), ενώ εισήλθαν στη Θεσσαλονίκη 14.205 οχήματα.
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό ΚΤΕΛ «Μακεδονία», όπου τα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητες που φθάνουν σχεδόν το 100%, ιδιαίτερα προς την Αθήνα, αλλά και τους δημοφιλείς προορισμούς, πασχαλινούς και μη, όπως είναι η Κέρκυρα, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, η Καστοριά, η Καβάλα κ.ά. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», όπου υπάρχει αυξημένη ζήτηση προγραμματίζονται έκτακτα δρομολόγια.
Ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα λαμβάνει καθ’ όλη τη διάρκεια της πασχαλινής περιόδου η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης που βρίσκεται επί ποδός τόσο κατά μήκος του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου όσο και σε βασικούς οδικούς άξονες στις εξόδους και εισόδου της πόλης.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας, εκτός των συνηθισμένων ελέγχων που θα πραγματοποιούνται σε εμφανείς θέσεις, έλεγχοι θα πραγματοποιούνται και με τη χρήση συμβατικών υπηρεσιακών οχημάτων, με σκοπό να συνετιστούν οι οδηγοί, οι οποίοι δε συμμορφώνονται με τους κανόνες του ΚΟΚ, αλλά παράλληλα να δημιουργηθεί κλίμα συνειδητής συμμόρφωσης.
Για την περιοχή του νομού Θεσσαλονίκης σήμερα, Μ. Παρασκευή, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών (από την αερογέφυρα Θέρμης έως τον κόμβο Ν. Μουδανιών), Θεσσαλονίκης – Καβάλας (από τη Χ.Θ. 11+340 έως τη Χ.Θ. 97+550) και Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου, (Ε.Ο.16), από την αερογέφυρα Θέρμης έως τα όρια της Π.Ε. Θεσσαλονίκης (κόμβος Αγίας Αναστασίας). Ανάλογοι περιορισμοί θα ισχύσουν τη Δευτέρα του Πάσχα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10 το βράδυ, στο ρεύμα εισόδου των παραπάνω οδικών δικτύων.
(ΑΠΕΜΠΕ – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Ευλογιά αιγοπροβάτων: Στη Βουλή η ΠΝΠ για τα έκτακτα μέτρα
- Αλυσίδες αλληλεγγύης οργανώνονται στις ΗΠΑ! Σε σοκ η πάλαι ποτέ μοναδική υπερδύναμη
- Ντύθηκε…Μέδουσα η Χάιντι Κλουμ: Αγνώριστη με τα φίδια στο κεφάλι για το Χάλογουιν, vid
- Χήρα του δεξιού Κερκ: «Βλέπω ορισμένες ομοιότητες με τον άνδρα μου στον Βανς», vid
- Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για την πυρκαγιά που σκότωσε ηλικιωμένη και τον γιο της στο Ηράκλειο
- Θ. Κοντογεώργης: Η κυβέρνηση εκφράζει μια ευρύτερη κοινωνική συμμαχία που επιθυμεί την πρόοδο
- Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στη Γκίζα σήμερα
- Συνελήφθη 54χρονος στην Αττική για κλοπή ρολογιών από εταιρεία- Κατασχέθηκαν 94 ρολόγια!
- Ο Τέιρον Έγκερτον στο λαμπερό καστ της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Kockroach»
- Συνελήφθη αλλοδαπός στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» – Συνόδευε τον ανηψιό του με πλαστή άδεια διαμονής









