Για την εφαρμογή του επιχειρησιακού σχεδίου για τον περιορισμό του συνωστισμού στη Βαρβάκειο και σε εκκλησίες λόγω των ημερών, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.
Ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε ότι θα πραγματοποιούνται συνεχείς περιπολίες για την αποφυγή συγχρωτισμού, με τους αστυνομικούς να κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις, ενώ αν επιμείνουν αυτά τα φαινόμενα θα υπάρξουν δικογραφίες.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι κάποιοι κατάφεραν να περάσουν στις εθνικές οδούς πριν ξεκινήσουν τα αυστηρά μέτρα επιτήρησης, και κάποιοι μπορεί να πέρασαν όταν γινόταν δειγματοληπτικός έλεγχος.
«Αν δοθεί εντολή από τον κ. Χαρδαλιά για ολική απαγόρευση της κυκλοφορίας, είμαστε έτοιμοι να την υλοποιήσουμε. Κάποιες πληροφορίες λένε για Μ. Σάββατο από τις 8 το βράδυ μέχρι το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα» πρόσθεσε ο γ.γ. των ειδικών φρουρών. .
Τέλος, υπογράμμισε πως αν γίνουν καταγγελίες για συναθροίσεις σε σπίτια, τότε θα πρέπει να επέμβουν οι αστυνομικές δυνάμεις.
(Megatv – φωτο:eurokinissi)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια – Σε ισχύ απαγορευτικά σε Ραφήνα και Λαύριο
- Σαμαράς σε Μητσοτάκη: «Έχει ερευνήσει κάποια υπηρεσία γιατί παρακολουθούσαν το τηλέφωνό μου;»
- Χαρακόπουλος: Οι χριστιανοί βιώνουν καθεστώς τρόμου στη Μέση Ανατολή
- Όταν η φύση σταματά τον χρόνο: Η ιστορία πίσω από τα πιο “παράξενα” δέντρα της Γης (Vid)
- Πώς σχολίασε ο πρεσβευτής του Ιράν στην ΔΟΑΕ τις επιθέσεις κατά του πυρηνικού σταθμού του Μπουσέρ
- Ισραήλ – νόμος για θανατική ποινή: Για “επικίνδυνη κλιμάκωση” κάνουν λόγο 8 μουσουλμανικές χώρες
- Συνάντηση Ν. Δένδια με τον ΥΠΕΞ της Σιγκαπούρης
- Ορφανό κοτοπουλάκι βρήκε παρένθετη μητέρα σε ένα… φτερό ξεσκονίσματος (ΦΩΤΟ)
- “Δύσκολο να μεγαλώνεις γονείς” – Το χιουμοριστικό βίντεο Ελληνίδας tiktoker
- Η Μόσχα είναι έτοιμη να συμβάλει στην επίλυση του πολέμου στο Ιράν, σύμφωνα με το Κρεμλίνο









