Έτσι λαέ σε κοροϊδεύουν! Ιδού ποιος έκανε το εμβόλιο! Έστειλε μάλιστα και SMS με την εικόνα – ΧΑΜΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!! Κανείς δεν κάνει κάτι ουσιαστικό, προκειμένου να βγει μπροστά η πραγματική επιστήμη!!!

«Βόμβα» έριξε ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο πρώην πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, ο οποίο ωρύεται κατά των εν λόγω εμβολίων και ζητά μονοκλωνικά αντισώματα, είναι πλέον… εμβολιασμένος ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ με τον εμβολιασμό!

Απαντώντας μάλιστα σε σχετικές ερωτήσεις ο κ. Τσίπρας είπε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή έχει αναλάβει να προσπαθεί να πείσει τους πολίτες για να εμβολιαστούν. Όλα τα στελέχη, όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εμβολιασμένοι. Κάνετε λάθος ότι ο κ. Πολάκης δεν έχει εμβολιαστεί. Έχει εμβολιαστεί. Είχε πει ότι θα εμβολιαστεί το φθινόπωρο και εμβολιάστηκε τις προηγούμενες μέρες».

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως πολιτικοί εντός Βουλής που λένε πως δεν εμβολιάζονται, είτε το έχουν κάνει και απλά δεν το διαφημίζουν είτε δεν ασκούν ουσιαστική πίεση για να γίνει, προκειμένου να μπουν οι έγκυροι επιστήμονες στην συζήτηση κα ιόχι οι γυρολόγοι!

Συνεχίζοντας το θέμα με τον κ. Πολάκη, ο οποίος εμφανίζεται πολλές φορές να είναι αντίθετος με τη γραμμή του κόμματος, ο κ. Τσίπρας τόνισε:

«Υπενθύμισα στον κ. Πολάκη ότι έχει κάνει μία δημόσια δήλωση, ότι θα εμβολιαστεί το Σεπτέμβριο και μου είπε ότι θα μείνω σε αυτή τη δήλωση που έχω κάνει. Χθες το απόγευμα μου έστειλε με SMS την εικόνα από τον εμβολιασμό, ότι έκανε την υπόσχεσή του πράξη, λέγοντας ότι εγώ δεν είμαι αντιεμβολιαστής, ασκώ κριτική στο πλαίσιο της επιστημονικής μου προσέγγισης. Είναι θεμιτό, αλλά επίσης θεμιτό να είναι ξεκάθαρη η θέση του κόμματος. Διότι ο κ. Μητσοτάκης και η κυβερνητική προπαγάνδα προσπαθεί να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις. Δεν θα μοιραστούμε ευθύνες που δεν έχουμε, είμαστε σαφείς ως προς αυτό».

ΕΔΩ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ:

Δείτε τι έλεγε, προφανώς για ψήφους…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί