Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς «ντύθηκε όσο πιο Top Gun μπορούσε για να ανακοινώσει άλλη μια παράταση αυταρχικών μέτρων χωρίς κανένα νόημα και κυρίως, χωρίς καμία πρακτική εφαρμογή δεδομένου ότι οι πολίτες δικαίως τα έχουν καταργήσει στην πράξη, και η πολιτεία δικαίως αδρανεί στο να τα επιβάλει».
Προσθέτει ότι ο κ. Χαρδαλιάς «με όλο το στόμφο κομπάρσου που παίζει τον εκατόνταρχο σε ταινία του Τζεφιρέλι για τα Πάθη του Χριστού, ανακοίνωσε μια σειρά αλληλοαναιρούμενων, ακατανόητων, σαδιστικών μέτρων που μόνη λογική εξήγηση έχουν την μετάθεση της ευθύνης για την ανεξέλεγκτη επέλαση της πανδημίας στους πολίτες «που δεν τηρήσανε τα μέτρα». «Ποια μέτρα και ποιας αποτελεσματικότητας;», διερωτάται το ΜέΡΑ25 και σημειώνει: «Ότι θα μισοανοίξει η εστίαση, τόσο όσο ώστε να μη χρειάζεται να επιδοτούνται πλέον οι καταστηματάρχες, αλλά με τόσους όρους και αστερίσκους που να μην είναι καθόλου θελκτική επιλογή για τους πολίτες. «Θα βγαίνετε, αλλά δε θα διασκεδάζετε. Κομμένη η μουσική, θα μου δίνετε αναφορά με sms, και μόλις πέσει ο ήλιος σπίτια σας» – «κέρφιου» όπως είπε κατά λέξη ο κύριος Χαρδαλιάς, φανερά ελπίζοντας να τον προσέξει το Χόλυγουντ ώστε να αναβαθμιστεί από την Τσινετσιτά».
Το ΜέΡΑ25 ζητά: «Κατάργηση τώρα όλων των αυταρχικών, αναποτελεσματικών μέτρων, τερματισμός στην εργαλειοποίηση των επιστημόνων, και λήψη επιτέλους όλων των απαραίτητων για τους πολίτες, αλλά βλαπτικών για την εξυπηρέτηση μεγαλοσυμφερόντων μέτρων, για την ενδυνάμωση του Τομέα της Υγείας είναι ο μονόδρομος για την κυβέρνηση, αν θέλει να ανακτήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Οτιδήποτε άλλο απλά προσθέτει στα κρίματά της».
photo eurokinissi
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Μεσανατολικό: Το Λουξεμβούργο θα αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος
- Σημαντική αλλαγή στην Ρωσία! Ελπίδα και για τις ελληνορωσικές σχέσεις
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 6.000 πολίτες στις «Ημέρες Καριέρας» στη Θεσσαλονίκη
- Τραγωδία στην Κίνα: Πάνω από 1.000 τσιμπήματα σφήκας σκότωσαν δύο παιδιά
- Στην Νέα Δημοκρατία ο Ανδρέας Λοβέρδος
- H τουαλέτα “θαύμα” μιας Ρωσίδας γιαγιάς! Όταν τα φαινόμενα απατούν, vid
- Κορυδαλλός: Σοκαριστική επίθεση σε 26χρονη – Οδηγός μηχανής τη γρονθοκόπησε για να της πάρει το πορτοφόλι
- Γερμανία: Ισόβια στον Αφγανό δολοφόνο που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου αστυνομικό
- Κ. Χατζηδάκης: Ενισχύουμε το εισόδημα των Ελλήνων με συγκεκριμένα μέτρα
- Πικρό αλλά αληθινό: Έτσι παρομοιάζουν τις ευρωπαϊκές οικονομίες, video
Κύρια Θέματα

















