Επίσημη επίσκεψη Μητσοτάκη στον Καναδά – Στις 15:30 θα συναντηθεί με τον Τριντό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στον Καναδά

Την Κυριακή, στις 15:30 ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Καναδό ομόλογό του, Τζάστιν Τριντό, στο Μόντρεαλ.

Στις 17:30 (ω.Ε.) ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει τη δοξολογία για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου στον Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Στις 18:50 (ω.Ε.) ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Τζάστιν Τριντό θα παρακολουθήσουν την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.

Στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας, ο πρωθυπουργός και ο Καναδός ομόλογός του θα παραστούν και θα μιλήσουν σε εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ.

Το πρωί της Δευτέρας, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Τορόντο, όπου στις 18:00 ώρα Ελλάδας θα έχει συνάντηση με τον επαρχιακό πρωθυπουργό του Οντάριο, Νταγκ Φορντ.

Στις 18:30 (ω.Ε.) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει μέρος σε εκδήλωση του Economic Club of Canada, όπου θα έχει συζήτηση με τον επιχειρηματία Νικ Νάνος. Θα ακολουθήσει συνάντηση με επιχειρηματίες και γεύμα προς τιμήν του πρωθυπουργού.

Στις 21:00 (ω.Ε.) ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί ερευνητικό κέντρο στο Mars Discovery District.

Στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα (ω.Ε.), ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε ομογενειακή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο του Τορόντο, στην οποία θα συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ / photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ / EPA-EPA)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί