Επική Απάτη στην Κρήτη- Της παρίστανε τον Κιάνου Ριβς για μήνες και στο τέλος…. (vid)

Θύμα απίστευτης απάτης έπεσε 55χρονη Ηρακλειώτισσα, η οποία πίστεψέ ότι επικοινωνούσε μέσω διαδικτύου με Χολιγουντιανό σταρ.

Η επικοινωνία τους διήρκησε μήνες και έφτασε σε τέτοια σημείο ώστε η γυναίκα μέσα σε διάστημα 6 μηνών πείστηκε να δανείσει χρήματα στον υποτιθέμενο σταρ, με τον χρυσοδάχτυλο απατεώνα να υποδύεται ούτε λίγο ούτε πολύ τον γοητευτικό Κιάνου Ρίβς.

Τα όσα κατήγγειλε το θύμα άφησαν άφωνους τους αστυνομικούς καθώς η «γνωριμία» της κόστισε 150 χιλιάδες ευρώ.

Ο Κιάνου Ρίβς είναι γνωστός ως ένας από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους σταρ του Χόλιγουντ, ενώ είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απλό και προσιτό άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες.

Αυτά τα στοιχεία φαίνεται ότι έλαβε υπόψη της μια 55χρονη Ηρακλειώτισσα που έπεσε στα δίχτυα επιτήδειου ο οποίος υποδύθηκε με πειθώ τον Χολιγουντιανό σταρ και κατάφερε να της αποσπάσει μια ολόκληρη περιουσία.

Η καταγγελία της άφησε άφωνους τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου όπου κατέφυγε η γυναίκα πριν από τρία 24ωρα για να καταγγείλει την απάτη.

Η γνωριμία και επικοινωνία έγινε πριν από αρκετούς μήνες μέσω instagram, όπου ο απατεώνας την προσέγγισε παριστάνοντας τον πρωταγωνιστή του Matrix. Καλλιεργώντας κλίμα εμπιστοσύνης με την 55χρονη Ηρακλειώτισσα ο απατεώνας άρχισε να στήνει τα δίχτυα του λέγοντας της ότι εξαιτίας του φορολογικού συστήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα έπρεπε να πληρώσει προκαταβολικά το φόρο για να μπορέσει να εισπράξει την αμοιβή του από τη νέα ταινία που τον έκανε γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό ανά την υφήλιο. Ο μαϊμού Κιάνου Ρίβς την έπεισε να του δανείσει τα χρήματα που χρειαζόταν για την εφορία, υποσχόμενος ότι θα την ανταμείψει μόλις εισπράξει την αστρονομική αμοιβή του για το νέο Matrix. Μάλιστα την προέτρεψε να επικοινωνήσει και με το «δικηγόρο» του, για να πειστεί.

Από τον Ιούνιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, με διάφορες καταθέσεις που έγιναν σε τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό ο απατεώνας της απέσπασε ούτε λίγο, ούτε πολύ 150 χιλιάδες ευρώ.

Η 55χρονη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν κατάλαβε το λάθος της και κατέφυγε στην ασφάλεια ηρακλείου μαζί με τις αποδείξεις από τα εμβάσματα . όπως δείχνει η μέχρι τώρα έρευνα πρόκειται για απάτη, τα νήματα της οποία κινήθηκαν από χώρα της Βαλκανικής με οδυνηρές συνέπειες για το θύμα που έχασε τις οικονομίες της.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε στρέφεται κατά αγνώστου προσώπου ωστόσο με ανακοίνωση της η ΓΑΔ Κρήτης συνιστά προσοχή στους πολίτες επισημαίνοντας ότι :

Αστέρες του κινηματογράφου εμφανίσθηκαν πρόσφατα μέσω διαδικτύου και προτείνουν «επενδύσεις εκατομμυρίων»

Η δήθεν «οικονομική διευκόλυνση για ρευστοποίηση φόρων κινηματογραφικής επιτυχίας» στοίχισε ακριβά…!!!

Προσοχή είναι ΑΠΑΤΗ!

neakriti/ photo vid screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί