Συντονισμένη επιχείρηση από τη Δίωξη Εκβιαστών έγινε στη Μύκονο από την ΕΛ.ΑΣ., ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο της «προστασίας» και των εκβιασμών- απειλών από μπράβους. Οι έλεγχοι του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής ήταν σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου και πραγματοποιήθηκαν σε 19 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την επιχείρηση στη Μύκονο αναφέρει:
«Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες (24 Ιουνίου 2022) έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Μύκονο, στο πλαίσιο κοινής επιχειρησιακής δράσης του Τμήματος Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε 19 καταστήματα, ενώ ελέγχθηκαν 30 άτομα και προσήχθησαν επτά ημεδαποί και ένας αλλοδαπός. Επιπλέον, συνελήφθη αλλοδαπός για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς εντοπίστηκε εξωτερικά καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος να κατέχει σπρέι πιπεριού και πτυσσόμενο μαχαίρι – σουγιά, συνολικού μήκους 27,5 εκατοστών και μήκος λάμας 15 εκατοστών».
photo pexels
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Η Αυστραλία διέταξε το μη απολύτως απαραίτητο διπλωματικό προσωπικό της να εγκαταλείψει Ισραήλ και ΗΑΕ
- Πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το Μπρεντ, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2022
- Η Κίνα «πήρε φόρα»: Ποιο βιομηχανικό υλικό μπορεί πλέον να παράγει μαζικά
- Σεισμός 5,5 βαθμών στην κεντρική Τουρκία (Vid)
- Ένοπλη οργάνωση προσκείμενη στο Ιράν ανακοινώνει ότι βάζει στο στόχαστρο «συμφέροντα της Γαλλίας στο Ιράκ και στην περιοχή»
- «Φοβική ηγεσία»: Με αιχμές κατά Ανδρουλάκη το πρώτο μήνυμα Κωνσταντόπουλου μετά τη διαγραφή του
- Εκθαμβωτική η Μελάνια δίπλα στον Τραμπ: “Έγινε σταρ του κινηματογράφου”, vid
- Το Ισραήλ ανακοινώνει ότι έπληξε πάνω από 200 στόχους στο Ιράν σε μια μέρα
- Νεκρός 23χρονος σε τροχαίο στο Λασίθι – Φρουρούμενος νοσηλεύεται ο τραυματίας
- Ο Τραμπ θεωρεί ότι ο πόλεμος εναντίον του Ιράν εξελίσσεται «πολύ γρήγορα»









