«Εμείς σας πληρώνουμε»! Οργισμένοι με το Κράτος οι έμποροι! Δείτε εικόνα από Θεσσαλονίκη και Πάτρα – ΒΙΝΤΕΟ

Άνοιξαν τα μαγαζιά, αλλά δεν τους αφήνουν να πουλήσουν...

Ανέβασαν ρολά και άνοιξαν τα φώτα των επιχειρήσεών τους, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων σήμερα το πρωί στην Πολίχνη, ως διαμαρτυρία για την απόφαση της κυβέρνησης να κρατήσει κλειστό το λιανεμπόριο στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, αυτό που μένει είναι ένα: Τους απαγορεύουν να δουλέψουν και αυτό έτσι δεν αλλάζει.

Έχοντας στήσει πινακίδες με τα συνθήματα «Βάλαμε πλάτη και μας γυρίσατε την πλάτη» και «Ενώ σας πληρώνουμε, την πληρώνουμε» και έχοντας βάλει μαύρο πανό, συγκεντρώθηκαν και περιμένουν τις εξαγγελίες της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τους ίδιους, δεν θα πωλούνται προϊόντα, ωστόσο αν δεν τους ικανοποιήσουν τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση, σκοπεύουν να συνεχίσουν την διαμαρτυρία για όλη την εβδομάδα.

Πολλοί εξ αυτών επιμένουν πως δεν πρόκειται να «ξεπουληθούν» με κάποιο οικονομικό βοήθημα και πως το δικό τους αίτημα είναι να ανοίξουν ξανά οι επιχειρήσεις τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ:

ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Οι έμποροι της Πάτρας πήραν απόφαση να βρεθούν όλοι κανονικά στα καταστήματά τους από τις 9:00 χωρίς προσωπικό, να έχουν τα φώτα και τις πόρτες τους ανοιχτές χωρίς όμως να εξυπηρετούν κόσμο. Παράλληλα ανάρτησαν το κηδειόχαρτο που δημιούργησε ο Σύλλογος και τοποθέτησαν μαύρες σημαίες.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί