Έκλεβαν ένα περίπτερο για 5 ώρες, όμως τους πρόδωσαν τα barcode (vid)

Οι κάμερες ασφαλείας επί 5 ώρες καταγράφουν τις κινήσεις των δυο συνολικά δραστών.

Aν και δεν κατάφεραν να μπουν από την πόρτα του περίπτερου, δεν πτοήθηκαν, αφού είχαν στήσει ένα καλά οργανωμένο σχέδιο, με παρακολούθηση, καταγραφή μέσων ασφαλείας και παραβιάσεις ακόμα και από την πιο μικρή χαραμάδα.

Οι διαρρήκτες από τις 12:30 σύμφωνα με την αστυνομία περιτριγυρίζουν το περίπτερο, να υπολογίζουν τις κινήσεις τους, μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια παραβίασης της πόρτας και να επιστρέφουν λίγο αργότερα με λοστούς καταφέρνοντας να μπουν από τα πλάγια σπάζοντας το μεταλλικό πλέγμα.

Ο ένας από τους δύο δράστες, αφού εισβάλλει μέσα στο περίπτερο από το παράθυρο, αρπάζει το ταμείο, το δίνει στον συνεργό του και στη συνεχεία λεηλατεί το εμπόρευμα του περιπτέρου, αρπάζοντας από τσιγάρα μέχρι και ποτά, χρησιμοποιώντας ένα πλαστικό κάδο απορριμμάτων.

Στη συνέχεια δυο διαρρήκτες έφυγαν ανενόχλητοι έχοντας αρπάξει 100 ευρώ σε μετρητά και εμπόρευμα αξίας 10.000.

Έντρομος ο περιπτεράς, αντίκρυσε λίγες ώρες μετά την περιουσία του λεηλατημένη.

Το μοιραίο λάθος των διαρρηκτών

Μάλιστα οι διαρρήκτες είχαν το θράσος να πουλήσουν το εμπόρευμα που άρπαξαν σε τσιγάρα, σε ένα άλλο περίπτερο στην περιοχή του Ηρακλείου, γεγονός που οδήγησε στην σύλληψη τους, μέσω της ιχνηλάτησης του barcode.

Η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει μέσα σε 5 ημέρες τους δυο δράστες και να επιστρέψει το εμπόρευμα που δεν είχε προλάβει να πουληθεί στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την αστυνομία για εξιχνίαση και απόδοση των κλοπιμαίων.

mega/ photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί