Εισαγγελική έρευνα για την επίθεση που δέχθηκε πριν από μερικές ημέρες ο πρόεδρος του Τμήματος μαθηματικών του ΕΚΠΑ Σωτήρης Νοτάρης, εντός του χώρου του ιδρύματος, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αριστείδης Κορέας.
Ο κ. Κορέας διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση με αντικείμενο τη διερεύνηση του περιστατικού και την εξακρίβωση αν προκύπτει η διάπραξη του αδικήματος της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας ή άλλες παράνομες πράξεις.
Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο καθηγητής, την περασμένη Παρασκευή αμέσως μετά το τέλος εξέτασης φοιτήτριας, εισέβαλε στο γραφείο του ομάδα κουκουλοφόρων οι οποίοι πετούσαν μπογιές και αυγά στον χώρο, ενώ πετούσαν και έσπαζαν αντικείμενα.
(ΑΠΕ -ΜΠΕ / photo: intime)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Το Ισραήλ ενέκρινε αμφιλεγόμενο νόμο για θανατική ποινή σε «τρομοκράτες»
- Γ. Στουρνάρας: Δυσκολότερη η διαχείριση αυτής της κρίσης από εκείνη του 2021-22
- Πραγματική «influencer»: Γιαγιά 103 ετών δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να δουλεύει καθημερινά! (BINTEO)
- Ο Λευκός Οίκος ισχυρίζεται πως οι συνομιλίες με το Ιράν προχωρούν
- Άρχισε η βεβαίωση κλήσεων από τις κάμερες Τεχνητής Νοημοσύνης
- Απίστευτος εφιάλτης για γυναίκα στη Φλόριντα: Πώς ένα παγωτό άλλαξε για πάντα τη ζωή της
- Ενεργειακή κρίση: Οι δρόμοι οδηγούν στον Πούτιν – Αυτή η χώρα το έχει καταλάβει
- «Οδοντωτός»: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει τη μελέτη για την επαναλειτουργία του
- Ελκυστικά κίνητρα για να πάνε γιατροί στα νησιά της 2ης ΥΠΕ – Τι προβλέπεται για στέγαση, σίτιση και μετακίνηση
- Επαναπατρισμό του 80% των Σύρων που ζουν στη Γερμανία ζήτησε ο Μερτς από τον πρόεδρο της Συρίας









