«Είναι lifestyle του κερατά αυτό»: Χαμός στον «αέρα» με την υποψηφιότητα Αυτιά, vid

«Δεν τον κατηγορώ τον Αυτιά, καλά κάνει, θα σκίσει 1 εκατομμύριο ψήφους θα πάρει».

Με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο σχολιάστηκε η ρητορική του υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, Γιώργου Αυτιά, κατά την επίσημη παρουσίασή του από το κόμμα.

Από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Αυτό είναι lifestyle του κερατά! Συγγνώμη στον φίλο μου τον Γιώργη, καλά κάνει και το λέει λαϊκιστικό lifestyle. Δεν τον κατηγορώ, καλά κάνει. Είναι όμως ένα λαϊκιστικό lifestyle. Επίσης, πολύ εύκολα ο Γιώργος Αυτιάς υποδύθηκε τον μανδύα του πολιτικού.

Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος απέναντι στην πολιτική. Και βγαίνει τώρα με το σύνθημα που συγκλονίζει «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια». Και δεν είναι lifestyle αυτό; Δεν μπήκε (σ.σ. στην πολιτική) με πολιτικό λόγο, αλλά με lifestyle».

«Το Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια είναι κάτι που για εμάς τους μεγαλύτερους παραπέμπει ευθέως στη χούντα», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Περρής, με τον Γιώργο Λιάγκα να χαρακτηρίζει «εξαιρετικά εύστοχη επιλογή» τον Αυτιά από τον Μητσοτάκη:

«Μην μασάτε οι πολίτες, βλέπετε πώς διαλέγουν πρόσωπα οι πολιτικοί. Η ΝΔ κουνούσε το δάκτυλο τόσο καιρό για το lifestyle του Κασσελάκη»:

eurokinissi photo

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί