Εικόνες τρίτου κόσμου! Η πλατεία Βικτωρίας γέμισε πάλι μουσουλμάνους – Μαζί η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ

Γέμισε και πάλι με μουσουλμάνους η πλατεία Βικτωρίας!

Αυτό γιατί από το βράδυ της Πέμπτης δεκάδες οικογένειες κατέφθασαν στην Αθήνα από τη Μόρια.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα της Μυτιλήνης «stonisi.gr» 550 αλλοδαποί με μπλε σφραγίδα στο τρίπτυχο τους, που τους έχει δηλαδή αναγνωρισθεί το δικαίωμα ασύλου και έχουν άρση γεωγραφικού περιορισμού, έφυγαν από την Λέσβο με τα πλοία της γραμμής.

Στο σύνολο τους αναχωρούν με δικά τους έξοδα και δικό τους προορισμό. Δε μετακινούνται δηλαδή στα πλαίσια οργανωμένης μετακίνησης Οργανισμών όπως η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ούτε έχουν προορισμό κάποια δομή στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Τους αλλοδαπούς έσπευσε να φροντίσει η Νεολαία Σύριζα, μοιράζοντας φαγητό και καλοκαιρινά ρούχα.

Η νεολαία της Κουμουνδούρου συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης(αντισηπτικά/μάσκες/γάντια), είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, σαπούνια), απορρυπαντικά και συσκευασμένα τρόφιμα για να ενισχύσει τους περίπου 60 πρόσφυγες και μετανάστες της πλατείας.

Χθες το απόγευμα οι νεολαίοι του ΣΥΡΙΖΑ ξαναβρέθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας και πρόσφεραν 100 μερίδες μαγειρεμένου φαγητού καθώς και καλοκαιρινά ρούχα, κουβέρτες, σαμπουάν, φρουτόκρεμες, μπισκότα και γάλατα μακράς διάρκειας.

Δείτε εικόνες:

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί