Πού είναι ο ρωσικός γίγαντας Βeriev BE-200 που είχε βοηθήσει στις περσινές φωτιές;;;
Εξαιτίας της επιλογής της κυβέρνησης να προχωρήσει στην επιβολή αντι-ρωσικών κυρώσεων, αδιαφορώντας για τα ελληνικά συμφέροντα, απουσιάζει!!!
Ενώ η Αττική απειλείται από ένα τρομακτικών διαστάσεων πύρινο μέτωπο απουσιάζει το μεγαλύτερο πυροσβεστικό «όπλο» που είχε ποτέ στην διάθεσή της η Πυροσβεστική.
Όπως σχολιάζουν ειδικοί, το Beriev αποδείχτηκε καθοριστικό στην κατάσβεση των πυρκαγιών στο εξαιρετικά δύσκολο περσινό καλοκαίρι, και οι τεράστιες δυνατότητές του έγιναν αντιληπτές επί του πρακτέου και επί του πεδίου.
Η κυβέρνηση το αντικατέστησε με τα αεροσκάφη Air-Tractor, τα οποία χθες καθηλώθηκαν λόγω ανέμων.
Ως εκ τούτου, το λεκανοπέδιο της Αττικής θα περιμένει τα κουρασμένα CL-415 Canadair που θα έρθουν από Θεσσαλονίκη για να σβήσουν την φωτιά στο μέτωπο της Πεντέλης-Ντράφι.
Η τυφλή και πέραν πάσης υπερβολής αντιρωσική «γραμμή» που ακολουθεί η κυβέρνηση, φαίνεται πως εισχώρησε ακόμα και στον τομέα της πυρόσβεσης, με τα αεροσκάφη που πέρυσι αποθεώνονταν ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ, φέτος ούτε λίγο – ούτε πολύ, χαρακτηρίζονται ως… άχρηστα!
Σε αυτή την δήλωση είχε προχωρήσει ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο οποίος ξαφνικά φέτος «ανακάλυψε» πως τα Beriev… δεν κάνουν για το γεωγραφικό ανάγλυφο της χώρας μας, ενώ μάλιστα δήλωσε ανακουφισμένος (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) που δεν θα τα έχουμε στην διάθεση μας αυτό το καλοκαίρι.
Είχε γράψει το ΕΛ στις 6/6/2002:
ΟΛΟΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΧΑΡΙΣΤΗ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
photo intime
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Για αυτό υπάρχει προσπάθεια από τους διεθνιστές να εξαπλωθεί ο πόλεμος στην Ευρώπη
- Πώς να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σπίτι σας για το φθινόπωρο
- Το Ιράν έτοιμο να βρει μια δίκαιη λύση με τους Ευρωπαίους για το πυρηνικό του πρόγραμμα
- Δημοσκόπηση: Διατηρεί την πρωτιά η ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ
- Κεφαλονιά: Σε πλήρη εξέλιξη η φωτιά στα Μεταξάτα – Ενισχύσεις και από Κυλλήνη
- Το ήπιο, το μέτριο και το δύσκολο σενάριο για την Ουκρανία
- Πέθανε ξαφνικά την ώρα του ρεπορτάζ ο καμεραμάν Γιώργος Παυλάκης, τον πρόδωσε η καρδιά του
- Ανακαλύφθηκαν κρυμμένες κατασκευές γύρω από ελληνιστικό πύργο 2.300 ετών στην Πάρο
- Μητσοτάκης: «Με την Τουρκία θα επιδιώκουμε πάντα να έχουμε ανοιχτούς διαλόγους»
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου πάσχει από νεφρική δυσλειτουργία, παραμένει στο νοσοκομείο