• Αρχική
  • Άρθρα
  • Έφυγε κι η λογική: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ για λίγα εκατοστά μεταξύ των τραπεζιών! (vid)

Έφυγε κι η λογική: Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ για λίγα εκατοστά μεταξύ των τραπεζιών! (vid)

cafe thessaloniki
Τόσο ζήλος πια!

Υπάλληλος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας έριξε τσουχτερό πρόστιμο σε ιδιοκτήτη γνωστού μπαρ της Θεσσαλονίκης, επειδή η απόσταση μεταξύ δυο τραπεζοκαθισμάτων ήταν 1,45 αντί να είναι 1,8 μέτρα.

Ενώ ο καταστηματάρχης είχε τον προβλεπόμενο αριθμό καθισμάτων και τηρούσε τα υγειονομικά μέτρα, το πρόστιμο του επιβλήθηκε λόγω μετακίνησης των καθισμάτων!

Ο καταστηματάρχης έκανε ένσταση και περιμένει να δει αν θα γίνει δεκτή. Ο δικηγόρος του κ. Νίκος Καραγιαννίδης ανέφερε σχετικά σε τηλεοπτικό κανάλι, ότι πρέπει να υπάρχει μια συναίσθηση της κατάστασης που βρίσκονται οι επιχειρηματίες οικονομικά και να έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντί τους. Μάλιστα ανέφερε ότι συνέβη το ίδιο και σε άλλο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη με 3.000 πρόστιμο, επειδή είχε καθίσματα σε χώρο που δε λειτουργούσε μεν, αλλά δεν είχε ασφαλισμένα τα καθίσματα, ώστε να μην κάθεται κανείς.

Kαι ο πρόεδρος αστυνομικών ΝΑ Αττικής, Γεώργιος Καλλιακμάνης συμφώνησε με τον κ. Καραγιαννίδη και όπως είπε χαρακτηριστικά: “ας εξαντλήσουμε τα όρια σε αυτούς που κλέβουν, που σκοτώνουν κι ας αυστηροποιήσουμε τους νόμους για αυτούς που εισβάλουν σε σπίτια, κλέβουν και βασανίζουν τους ανθρώπους”.

Δείτε το βίντεο:

photo vid screenshot