ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Στην Ελλάδα «μετανάστες» εκπαιδευμένοι σε ανταρτοπόλεμο και καταδρομικές επιθέσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενισχύονται οι φόβοι του el.gr...

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου με επιστολή της στον Πρωθυπουργό κάνει αναφορά στα επεισόδια στην Χίο, όπου οι παράνομοι μετανάστες άναψαν φωτιές (ΕΔΩ).

Αναφέρουν μεταξύ άλλων πως 40.000 αλλοδαποί έδειξαν «τις ικανότητές τους στον ανταρτοπόλεμο και με καλά οργανωμένες καταδρομικές επιθέσεις έκαψαν το ΚΥΤ Χίου».

Η δήλωση αυτή είναι πάρα πολύ σοβαρή και ενισχύει τους φόβους του el.gr, πως ανάμεσα στους παράνομους μετανάστες έχουν παρεισφρήσει καλά εκπαιδευμένοι μαχητές, εν μέσω της Τουρκίας (διαβάστε ΕΔΩ).

Βίντεο, μάλιστα, από την Λιβύη δείχνει πως η Τουρκία αποστέλλει «στρατιώτες» σε όλα τα μέρη που την ενδιαφέρουν. Ισλαμιστής μαχητής, που αιχμαλωτίστηκε από τον Εθνικό Στρατό του Χάφταρ, δήλωσε πως έφτασε στην Λιβύη μέσω Τουρκίας.

Αναφέρει η Ένωση Αξιωματικών:

ΠΡΟΣ

Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Κύριοι Υπουργοί,

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία.

Μάθατε ότι το βράδυ της Ανάστασης του Κυρίου κάηκε η ΒΙΑΛ στη Χίο;

Αντιλαμβάνεστε τώρα πόσο αδιέξοδη είναι η πολιτική του εγκλωβισμού μεγάλου αριθμού αλλοδαπών στα ακριτικά μας νησιά, που εφαρμόζεται από το 2016;

Ήρθε επιτέλους η ώρα να λάβετε την απόφαση να μετακινηθούν άμεσα όλοι σε δομές στην ενδοχώρα, είτε σε ανοιχτές για όσους θεωρούνται πρόσφυγες είτε σε κλειστές για όσους ακόμα εξετάζονται τα αιτήματα ασύλου τους.

Ακούστε επιτέλους τις φωνές όλων των φορέων του Βορείου Αιγαίου που ζητάμε να παραμείνει μόνο μια μικρή δομή καταγραφής και προσωρινής φιλοξενίας μικρού αριθμού αλλοδαπών, αναλογικά με τον πληθυσμό των νησιών, όπως ισχύει για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.

Αποτέλεσμα της υπερπλήρωσης των δομών είναι οι συνεχείς εντάσεις και η παγίωση μιας έκρυθμης κατάστασης που καθιστά ιδιαίτερα δυσχερή τη διατήρηση του αισθήματος ασφάλειας. Κορύφωση αυτού ήταν τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, όταν ορισμένοι από τους 40.000 αλλοδαπούς που παραμένουν στο Βόρειο Αιγαίο, έδειξαν τις ικανότητές τους στον ανταρτοπόλεμο και με καλά οργανωμένες καταδρομικές επιθέσεις έκαψαν το ΚΥΤ Χίου. Χάρη στην ετοιμότητα, τον ηρωισμό και την υπερπροσπάθεια των Αστυνομικών και των Πυροσβεστών δεν υπήρξε ούτε ένας τραυματίας.

Η χώρα μας διαχειρίζεται δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού. Τώρα, περισσότερο από ποτέ πρέπει να αναγνωριστεί το έργο των Αστυνομικών του Βορείου Αιγαίου και να καθιερωθεί το επίδομα μεταναστευτικής κρίσης. Έχουν ήδη κατατεθεί από τις συνδικαλιστικές ενώσεις πλήρως αιτιολογημένες και κοστολογημένες προτάσεις επ’ αυτού. Εάν δεν τις έχουν θέσει υπόψη σας, ευχαρίστως να σας τις επανυποβάλλουμε.

Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί