Δώρα Αυγέρη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Ο Τσίπρας είναι σίγουρος ότι θα κυβερνήσει εντός τριετίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, εξέφρασε στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή «Βόρειος Αντίκτυπος», την ανησυχία της για ένα νέο κύμα της πανδημίας. «Να μην ακούμε θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό. Έχω περίπτωση μέσα στην οικογένεια, συγγενή στην Αμερική που νόσησε σοβαρά, αλλά με τη βοήθεια του Θεού και των […]

Η βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Αυγέρη, εξέφρασε στο Radio North 98 της Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή «Βόρειος Αντίκτυπος», την ανησυχία της για ένα νέο κύμα της πανδημίας.

«Να μην ακούμε θεωρίες συνωμοσίας για τον κορωνοϊό. Έχω περίπτωση μέσα στην οικογένεια, συγγενή στην Αμερική που νόσησε σοβαρά, αλλά με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών το ξεπέρασε. Ο κορωνοϊός υπάρχει και ναι, ανησυχώ από τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρούμε», είπε.

Αναφορικά με την καμπάνια για τον τουρισμό χαρακτήρισε «σκάνδαλο την ανάθεση της καμπάνιας στην Marketing Greece» και «τη χρήση ενός σλόγκαν που παραπέμπει στην καμπάνια εταιρείας καλλυντικών».
Δήλωσε πως «δεν υπάρχει διάσταση απόψεων στον ΣΥΡΙΖΑ, για τον φράχτη στον Έβρο» και πρόσθεσε: «Κανείς δεν αμφισβητεί την εργαλειοποίηση των μεταναστών από την Τουρκία, αλλά πρέπει εμείς να συνδυάσουμε την ανάγκη προστασίας των συνόρων μας και την ανάγκη σεβασμού βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αρχών και υποχρεώσεων.»

Υποστήριξε πως «δεν καταψήφισε η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την πρόταση της Φον Ντερ Λάιεν για τα 750 δις βοήθειας στα κράτη-μέλη, αλλά καταψήφισε μικρότερη προγενέστερη» και «συνέβαλε μαζί με την ευρωπαϊκή Αριστερά στο να υπάρξει αύξηση της βοήθειας».

Κατήγγειλε πως «η κυβέρνηση με πρόσχημα τον κορωνοϊό επιτίθεται στις εργασιακές σχέσεις».

Σε σχέση με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν αποδοχή της πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση, σχολίασε: «Για μένα δημοσκόπηση είναι η συζήτησή μου με τους πολίτες, με το νέο που αγωνιά για το μέλλον, με τον 52χρονο άνεργο που δεν ξέρει πως θα πάρει σύνταξη.»

Στην παρατήρηση πως το πρόγραμμα “Μένουμε Όρθιοι” παρουσιάστηκε από την ασφάλεια της αντιπολίτευσης που δεν θα κληθεί να κυβερνήσει εντός της τριετίας, η κ. Αυγέρη σημείωσε: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι σίγουρος ότι θα κυβερνήσει εντός τριετίας.»

Για το Μετρό Θεσσαλονίκης επέμεινε πως «το έργο ήταν… ανέκδοτο στις φάσεις της ΝΔ ενώ “έτρεξε” επί ΣΥΡΙΖΑ» πως «το έργο δεν προχωρά εξ` αιτίας της απόφασης της κυβέρνησης να αλλάξει τη μέθοδο για τα αρχαία στο σταθμό Βενιζέλου», και εξέφρασε την ανησυχία για το μέλλον επισημαίνοντας: «Φοβάμαι πως μπορεί να μη γίνει το έργο, ή να καθυστερήσει πολύ το έργο».

Ακούστε τις δηλώσεις της Δ. Αυγέρη:

iefimerida / photo video screenshot

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί