ο οποίος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή μετά από ένταλμα της ανακρίτριας για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν ότι δεν συντρέχουν οι λόγοι για να κριθεί προσωρινά κρατούμενος, ωστόσο διαφώνησαν για το εάν θα πρέπει να του επιβληθούν περιοριστικοί όροι.
Η εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι ο 43χρονος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια είχε την άποψη πως έπρεπε να του επιβληθεί ο όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα.
Το ζήτημα της διαφωνίας θα επιλύσει τος προσεχείς ημέρες το δικαστικό συμβούλιο.
Ο 43χρονος φέρεται να ανήκει στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, αν και ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έχει αποχωρήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι βρισκόταν στο χώρο των επεισοδίων και υποστήριξε ότι βρισκόταν διακοπές στην Κεφαλονιά και προσκόμισε εισιτήρια και αποδείξεις πληρωμών για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του.
(iefimerida – SCR)
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Τέμπη: Η εισαγγελέας πρότεινε να απορριφθεί αίτημα για διακοπή της δίκης
- Ακόμα πιο απρόβλεπτο τώρα το Ιράν: Ο πολυεπίπεδος μηχανισμός που καλούνται να νικήσουν οι ΗΠΑ
- Τι αποκάλυψε ο Στίβεν Σπίλμπεργκ για τη συνεργασία του με τον Τομ Κρουζ
- Τρομακτικό βίντεο με ταύρο: Η στιγμή που εκσφενδονίζει με τα κέρατά του γυναίκα!
- Ψυχική υγεία παιδιών: Νέα δωρεάν προγράμματα και Παγκόσμιο Κέντρο για τις νευροεπιστήμες στην Ελλάδα
- Σοκαριστικό βίντεο από κατολίσθηση στην Τουρκία – Αυτοκίνητο θάβεται μέσα σε δευτερόλεπτα (Vid)
- Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το Ιράν στοχοθετεί την Βρετανία, αναφέρει ο Στάρμερ
- Εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για την Ανάσταση με τον “Ύμνο της Αγάπης” και την Μαρία Κάλλας
- Σειρά εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου 1821
- Λάρισα: Διαμαρτυρίες συγγενών θυμάτων για τις συνθήκες διεξαγωγής της δίκης των Τεμπών









