Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 12ος εμπλεκόμενος στην επίθεση

Ο 12ος εμπελκόμενος στην υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμαπανμού, παραδόθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, μάρκας VW Polo, σκούρου χρώματος, στο οποίο επέβαιναν οι «σκληροί» της συμμορίας των χούλιγκαν, όπως ο νεαρός που κρατούσε το δρεπάνι, αλλά και ο 25χρονος γνωστός ως «Αθηναίος».

Σύμφωνα με πληρηφορίες, πήγε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης με το όχημά του. Αυτή την ώρα καταθέτει στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ, ο Αλβανός που είχε διαφύγει στην χώρα του μετά την επίθεση και στην συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές, θα βρεθεί στη μία μετά το μεσημέρι ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει τη δική του θέση για το φονικό επεισόδιο. Μέσω του συνηγόρου του είχε περιγράψει τον δικό του ρόλο ως «περιφερειακό».

Ήδη για την υπόθεση έδωσαν εξηγήσεις στην ανακρίτρια οι δέκα συγκατηγορούμενοί του και ο ένας μετά τον άλλον οδηγήθηκαν στις φυλακές, καθώς κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί