Διπλό φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε το βρέφος με σκάγια για πουλιά και την 31χρονη για αγριογούρουνα

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το πώς τέλεσε τις δολοφονίες ο 56χρονος που επιχείρησε να αυτοκτονήσει δύο φορές.

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στις σωρούς του 10 μηνών βρέφους, της 31χρονης μητέρας του, αλλά και του 56χρονου πατέρα του και δράστη στην Λεκάνη Καβάλας, καθώς σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Κιφνίδη, ο 56χρονος σκότωσε πρώτα το βρέφος, κατόπιν την πρώην σύντροφο του και τέλος με διπλή προσπάθεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο 56χρονος κτηνοτρόφος χρησιμοποίησε διαφορετικά σκάγια για να σκοτώσει το βρέφος και διαφορετικά την 31χρονη. Πρώτα πυροβόλησε το παιδί στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα, με τα σκάγια να μπαίνουν από δεξιά και να βγαίνουν από την αριστερή πλευρά της ωμοπλάτης, κάτω από την περιοχή του ήπατος. Στη σορό του παιδιού εντοπίστηκαν μικρά σκάγια, από αυτά που χρησιμοποιούν οι κυνηγοί για να σκοτώσουν πουλιά. Στη συνέχεια άλλαξε φυσίγγι στην μονόκανη καραμπίνα του με σκάγια για αγριογούρουνα, όπλισε και πυροβόλησε την 31χρονη στην πλάτη, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη εσωτερικών οργάνων, όπως καρδιάς, πνευμόνων και ήπατος. Ο θάνατος του βρέφους και της μητέρας του ήταν ακαριαίος.

Αντιθέτως, για την αυτοκτονία του χρειάστηκε να κάνει δύο προσπάθειες, καθώς την πρώτη φέρεται να του γλίστρησε η καραμπίνα από τα χέρια, όταν την έβαλε στο στήθος του. Όπως αποδείχθηκε, ο δράστης είχε δύο πύλες εισόδου και εξόδου από σφαίρες. Η πρώτη ήταν από δεξιά προς αριστερά, όταν πυροβόλησε και φέρεται να γλίστρησε το όπλο, με αποτέλεσμα τα σκάγια να περάσουν κάτω από το δέρμα και να βγουν αριστερά κάτω από την μασχάλη. Από την πρώτη βολή υπέστη 4-5 κατάγματα πλευρών, ωστόσο δεν ήταν θανατηφόρα, αφού δεν είχαν πειραχτεί τα εσωτερικά όργανα. Ο δράστης στη συνέχεια έβαλε νέα σφαίρα στη καραμπίνα, όπλισε το όπλο και τοποθέτησε την κάνη στο στόμα του δίνοντας την χαριστική βολή.

Το πρωί παραδόθηκαν στους συγγενείς οι τρεις σοροί, προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ταφής τους. Η σορός της 31χρονης και του 10 μηνών γιου της θα μεταφερθούν στη Γερμανία, όπου μένει μόνιμα η μητέρα της άτυχης κοπέλας, η οποία αρχικά αναμένονταν σήμερα στην Ελλάδα. Ωστόσο, μετά από επιθυμία της μητέρας, που κατάγεται από τη Λεκάνη, αποφασίστηκε οι σοροί να μεταφερθούν στη Γερμανία, προκειμένου να γίνουν εκεί οι ακολουθίες ταφής.

Ο 56χρονος αυτόχειρας κηδεύτηκε στο δημοτικό κοιμητήριο της Λεκάνης χωρίς κόσμο, με την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών.

news/ intime

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

LATEST

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί