Διχασμένος ο καιρός σήμερα – Δείτε πώς θα κυμανθούν οι θερμοκρασίες μέσα στην εβδομάδα (video)

Έτσι, σύμφωνα με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων και της ΕΜΥ, σήμερα αναμένονται 30άρια, κυρίως προς τα νότια, τα οποία όμως θα πρέπει να τα ξεχάσουμε κατά τα μέσα της εβδομάδας. Στη συνέχεια, έρχεται ένα ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο εκλογών.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: 30άρια στα νότια, άστατο καιρό στη Β. Ελλάδα

Διχασμένος πρόκειται να είναι σήμερα ο καιρός στη χώρα, σύμφωνα με τη σημερινή πρόγνωση του Κλέαρχρου Μαρουσάκη. ‘Αστατος στη Β. Ελλάδα, 30άρια στα νότια.

Συγκεκριμένα ο υδράργυρος αναμένεται να αγγίξει τους 28 με 30 βαθμού Κελσίου σε Πελοπόννησο, Κρήτη, Δωδεκάνησα, ενώ προς τα βόρεια η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 25 βαθμούς.

Προς το απόγευμα θα έρθουν και κάποιες πρόσκαιρες λασποβροχές προς την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ στην Αττική θα έχουμε πρόσκαιρη συννεφιά και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας.

Την Τρίτη, το σκηνικό αλλάζει, με το βαρομετρικό χαμηλό που έρχεται από την Ιταλία να φέρνει βροχοπτώσεις στο Ιόνιο και στα δυτικά, με τις λασποβροχές να επεκτείνονται προς το απόγευμα σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, ενώ πρόκειται να πέσει και λίγο η θερμοκρασία στα ανατολικά και βόρεια.

Δείτε σχετικό video από το τηλεοπτικό κανάλι open:

(με πληροφορίες από ieidiseis. gr / photo: pixabay)

ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί