67χρονος που αποφάσισε να διασχίσει κολυμπώντας το Ρίο – Αντίρριο στις 14 Αυγούστου, σώθηκε από θαύμα!!!
Ο άνδρας παρά την μεγάλη εμπιστοσύνη που έδειξε στις δυνάμεις του, τελικά έπεσε έξω και ζήτησε βοήθεια από διερχόμενο ferry boat.
Τα μέλη του πληρώματος είδαν τον άνδρα να παλεύει στη θάλασσα, του πέταξαν σωσίβιο και τον ανέσυραν.
Ωστόσο, το Λιμενικό επιφύλασσε μια δυσάρεστη δυσάρεστη έκπληξη για τον 67χρονο καθώς απαγορεύεται το κολύμπι στην περιοχή της θαλάσσιας ζεύξης.
Η ανακοίνωση του Λιμενικού:
«Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ρίου, απογευματινές ώρες της 14/08/20, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝΙΩΤΙΣΑ” Ν.Π.12433 το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ρίο προς Αντίρριο, για την ύπαρξη κολυμβητή σε δυσχερή θέση, μεταξύ τρίτου και τέταρτου πυλώνα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.
Το εν λόγω Ε/Γ-Ο/Γ περισυνέλεξε τον 67χρονο ημεδαπό κολυμβητή, καλά στην υγεία του, ενώ από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας επιβλήθηκαν στον 67χρονο οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις».
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Θεσσαλονίκη: Αυξημένοι οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες στην 31η Agrotica
- Τραμπ: “Πολλές χώρες” θα στείλουν πολεμικά πλοία για να μείνουν ανοικτά τα Στενά του Ορμούζ
- Αληθινό ή όχι; Viral βίντεο δείχνει ανθρωποειδές ρομπότ να «συλλαμβάνεται» αφού φέρεται να τρομοκράτησε γυναίκα
- “Κύμα αντισημιτισμού” στην Ολλανδία καταγγέλλει το Ισραήλ μετά την έκρηξη μπροστά από ένα εβραϊκό σχολείο
- Δύο συλλήψεις για τη ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού της Θεσσαλονίκης
- Θάνατος 20χρονου: Προθεσμία για την Τρίτη έλαβε ο 23χρονος κατηγορούμενος – Τι αναφέρει το ιατροδικαστικό πόρισμα
- Σχεδόν 1.000 αντικείμενα ξεχνιούνται κάθε μήνα στο μετρό του Λος Άντζελες – Αυτά είναι τα πιο ασυνήθιστα
- Ρόδος: Ποινές κάθειρξης 600 ετών «μοίρασε» το Εφετείο Δωδεκανήσου σε δύο διακινητές μεταναστών
- Ουρές για βενζίνη στην Κίνα εν όψει αυξήσεων στις τιμές των καυσίμων στη χώρα (Vid)
- Κ. Χατζηδάκης: 1 δις ευρώ πληρωμές στους αγρότες μέχρι το τέλος Ιουνίου – Το σχέδιο δράσης για τη Θεσσαλία









