Διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Αττικής σε οικογένειες του Πειραιά για το Νοέμβριο

Στο πλαίσιο του προγράμματος «επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD).

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης θα διανεμηθούν τον Νοέμβριο σε 9.732 οικογένειες που διαμένουν σε δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο του προγράμματος «επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), που υλοποιεί η Περιφέρεια Αττικής,

Οι διανομές θα πραγματοποιηθούν με αυστηρή τήρηση των κανόνων ατομικής υγιεινής και προστασίας της δημόσιας υγείας, από τις 3 έως 30 Νοεμβρίου και θα περιλαμβάνουν ξηρά και νωπά τρόφιμα, προϊόντα Ε.Β.Υ.Σ. και βρεφικά.

Ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στη σημασία του προγράμματος στήριξης των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας αυτή “τη δύσκολη περίοδο” όπως επισήμανε, δήλωσε πως “αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και γι’ αυτό, σταθερός μας στόχος είναι να γίνονται απορροφήσεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερων ποσών για τους πολίτες της Αττικής που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες. Για τη νέα προγραμματική περίοδο (2021-2027) διεκδικούμε επιπλέον 40 εκ. ευρώ, προκειμένου να στηρίξουμε όσο περισσότερους συμπολίτες μας μπορούμε. Είμαστε αποφασισμένοι να επιτύχουμε τον στόχο μας με διαρκή προσπάθεια και σαφείς προτεραιότητες, συμβάλλοντας με κάθε διαθέσιμο τρόπο στην άμβλυνση των κοινωνικών και οικονομικών ανισοτήτων, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες που προκύπτουν».

photo intime

Κύρια Θέματα

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

Κάθε μέρα μαζί