Ενώ τα σχολεία θα ανοίξουν την 1η Ιουνίου, θα λειτουργούν μέχρις την «13.00», καθώς αρνητική εισήγηση για το άνοιγμα των ολοήμερων σχολείων έδωσε η αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Υγείας με το Υπουργείο Παιδείας να την κάνει δεκτή.
Η απόφαση ανοίγματος δεν περιλαμβάνει τα ολοήμερα σχολεία, τα οποία για την ώρα δεν θα λειτουργήσουν.
«Τότε ποιός ο λόγος να ανοίξουν τα σχολεία, αφού δεν θα λειτουργήσουν τα ολοήμερα;», διαμαρτύρονται γονείς.
Σημειώνεται πως τα ολοήμερα σχολεία λειτουργούσαν μέχρι τις 4 το απόγευμα εξυπηρετώντας τους εργαζόμενους γονείς, οι οποίοι θα πρέπει να βρουν τώρα άλλες λύσεις.
Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ η απόφαση ελήφθη μετά την αρνητική εισήγηση της ειδικής επιτροπής του Υπουργείου Υγείας. Εικάζεται πώς οι λόγοι αφορούν τη σίτιση και κατά συνέπεια την καθαριότητα ή και τον μη επαρκή αριθμό των εκπαιδευτικών εφόσον τα τμήματα άνω των 15 ατόμων στα σχολεία που θα λειτουργήσουν θα «σπάσουν» σε μικρότερα υποτμήματα.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- ΑΑΔΕ: Το TEK Αττικής ενισχύει την αποτελεσματικότητα των ελέγχων – Αύξηση 400 εκατ. ευρώ στα έσοδα σε 1 χρόνο
- Έκκληση του προέδρου του Λιβάνου Αούν για διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ: “Να μη γίνει το νότιο τμήμα της χώρας νέα Γάζα”
- ManpowerGroup: Δυσκολία εύρεσης εργαζομένων με εξειδικευμένες δεξιότητες
- Μεσολόγγι – Ο Σ. Φάμελλος για την Ηρωική Έξοδο των Ελεύθερων Πολιορκημένων
- Ανοίγει αύριο Μ. Δευτέρα η πλατφόρμα του fuel pass στη βενζίνη
- Τώρα ξέρετε πώς ακούγεται η καμήλα! ΒΙΝΤΕΟ
- Ιράν: Απαγχόνισε δύο άνδρες που είχαν καταδικαστεί για σχέσεις με το Ισραήλ
- Ν. Χαρδαλιάς: «Το Παιδικό Πανεπιστήμιο της Περιφέρειας είναι πλέον θεσμός»
- Φωτεινή Αραμπατζή: Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση κάθε αρμόδιας Αρχής
- Η μητέρα του Έλον Μασκ καταδικάζει το «μίσος και την ανεντιμότητα» των μέσων ενημέρωσης προς τον γιο της









