Ανάστατοι είναι οι γονείς των μαθητών στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο εντοπίστηκε κρούσμα κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, διαγνώστηκε θετική η δασκάλα στο Τμήμα Ε1 και σύμφωνα με το πρωτόκολλο, τα μαθήματα στο συγκεκριμένο τμήμα θα συνεχιστούν διαδικτυακά για 14 ημέρες.
Όπως είπε το πρωί η διευθύντρια του σχολείου, ολοκληρώθηκε η απολύμανση στις εγκαταστάσεις, ενώ έγιναν τεστ στους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς, τα οποία ήταν όλα αρνητικά.
Διευκρίνισε πως ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο, επικοινώνησε με τους γονείς και το τμήμα έκλεισε. Συμπλήρωσε πως στο σχολείο ακολουθούνται αυστηρά τα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του ιού.
αντ1/ photo video screenshot
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Κυψέλη: Χειροπέδες σε 37χρονο που απείλησε με πιστόλι γυναίκα μέσα σε κατάστημα
- Παράταση έως 30 Οκτωβρίου για υποβολή των «Δηλώσεων Βραχυχρόνιας Διαμονής» Σεπτεμβρίου 2025
- Ελλάδα, αυτοί είναι οι «σύμμαχοί» σου! 20 Eurofighter θα πουλήσουν οι Βρετανοί στους Τούρκους
- Ο Όρμπαν θα συναντηθεί με τον Τραμπ την επόμενη εβδομάδα
- Τι είπε ο Ουσάκοφ σε σχέση με πιθανή συνάντηση Πούτιν και Τραμπ
- Tucker Carlson: «Ο Πούτιν είναι κάτι σαν παγκόσμιος σταρ», vid
- ΠΑΣΟΚ: «Αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ως ένας κομματικός πελατειακός ψηφοθηρικός μηχανισμός»
- Οι υπουργοί Εξωτερικών Κίνας και ΗΠΑ είχαν τηλεφωνική επικοινωνία
- Η στιγμή που ο Λαβρόφ δίνει ένα μπουκέτο λουλούδια στην ΥΠΕΞ της Β. Κορέας, vid
- Λαδάδικα: Φυλάκιση 1 έτους, με αναστολή, σε 43χρονο για φθορές σε κατάστημα









