Νέες «καμπάνες» έπεσαν το βράδυ της Παρασκευής σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κρήτης, μετά από αστυνομικούς ελέγχους για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση.
Ειδικότερα, πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε σε μπαρ που βρίσκεται στην Καλλιθέα Ρεθύμνου, καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρξε παραβίαση του προβλεπόμενου ωραρίου λειτουργίας από την επιχείρηση. Παράλληλα, στο κατάστημα μπήκε τριήμερο «λουκέτο» σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα.
Παρόμοια παραβίαση σημειώθηκε και σε μπαρ ξενοδοχείου στην Χερσόνησο. Μετά από αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε και σε αυτήν την περίπτωση πως υπήρξε παραβίαση του προβλεπόμενου ωραρίου λειτουργίας από το κατάστημα, με αποτέλεσμα να επιβληθεί στην επιχείρηση πρόστιμο 10.000 ευρώ και τριήμερο «λουκέτο».
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν και τα πρόστιμα σε πολίτες αναφορικά με μέτρο υποχρεωτικής χρήσης μάσκας. Συγκεκριμένα, χτες Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, διαπιστώθηκαν 20 παραβάσεις σε όλη την Κρήτη.
Τα «150αρια» πλήρωσαν 8 άτομα στα Χανιά, 1 στο Ρέθυμνο και 11 στο Ηράκλειο.
Από Neakriti
ΠΟΛΙΤΙΚΟΛΟΓΙΕΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ
ΠΑΡΑΞΕΝΑ
LATEST
- Σ. Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης
- Πυρά ανάμεσα σε Θ.Πλεύρη και Χ. Δούκα για Rave party μπροστά από ναό που έστησε ο Δήμος Αθηναίων!
- Άκης Σκέρτσος: Τι έγινε τελικά με την Έκθεση Πισσαρίδη;
- Το “σκουλαρίκι”…στο αυτί του πρωθυπουργού Μόντι αναστάτωσε το διαδίκτυο!
- Λονδίνο: Με έκθεση αφιερωμένη στην Elsa Schiaparelli αρχίζει η νέα χρονιά στο Μουσείο V&A
- Σοκαριστικό βίντεο σε ξενοδοχείο: Εθισμένος Κινέζος σε βιντεοπαιχνίδια δείτε τι άφησε!
- Θεσσαλονίκη: Οι αγρότες δεν άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια του Ωραιοκάστρου – Κλειστή η εθνική στα Μάλγαρα
- Αρχαίο θέατρο Καλυδώνας – Έργα την αποκατάσταση, προστασία και ανάδειξη αρχαιολογικού μνημείου
- “Μυστηριώδης φιγούρα” σε καταρράκτη στη Βραζιλία…; Viral το βίντεο
- Οι Αυστραλοί τήρησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ









